نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Clinical Nutrition Espen
انگلستان | کشور |
2405-4577 | ISSN |
2405-4577 | e-ISSN |
2015 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.journals.elsevier.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Clinical Nutrition ESPEN ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Clinical Nutrition ESPEN یک مجله فقط الکترونیکی است و یک نشریه رسمی از انجمن اروپایی تغذیه بالینی و متابولیسم (ESPEN) است.
تغذیه و مراقبت های تغذیه ای در طول دهه های گذشته مورد توجه بالینی و علمی گسترده قرار گرفته است. دانش روزافزون در مورد اختلالات متابولیک و ارزیابی تغذیه در بیماری های مزمن و حاد باعث پیشرفت سریع در طراحی، توسعه و کاربرد بالینی حمایت تغذیه ای شده است. اهداف ESPEN تشویق به انتشار سریع دانش و کاربرد آن در زمینه تغذیه بالینی و متابولیسم است.
Clinical Nutrition ESPEN که هر دو ماه یکبار منتشر می شود، بر انتشار مقالاتی در مورد رابطه بین تغذیه و بیماری در زمینه علوم پایه و عملکرد بالینی تمرکز دارد. تغذیه بالینی ESPEN برای همه اعضای ESPEN و برای همه مشترکین تغذیه بالینی در دسترس است.