تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Culture Agriculture Food And Environment



Culture Agriculture Food And Environment

آمریکا
کشور
2153-9553
ISSN
2153-9561
e-ISSN
2011 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
anthrosource.onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

فرهنگ، کشاورزی، غذا و محیط زیست مقالات موضعی، بحث در مورد تحولات نظری و روش های تحقیق، نتایج تحقیقات تجربی، و بررسی کتاب و فیلم از هر سنت پژوهشی را منتشر می کند. مرکز مأموریت CAFE، کاری است که به بررسی و نشان دادن ارتباط بین مجموعه کامل ابعاد فرهنگی و محیط زیست، اکولوژی، کشاورزی، آبزی پروری، شیلات، منابع طبیعی، انرژی، آب، غذا و تغذیه می پردازد.
CAFE همچنین از مشارکت در موضوعات مرتبط با پایداری و تنوع زیستی استقبال می کند. گفت‌وگو بین محققان، فعالان و سایر علاقه‌مندان به این موضوعات تشویق می‌شود. فرهنگ، کشاورزی، غذا و محیط زیست دارای خوانندگان بین رشته ای در میان مردم شناسان و باستان شناسان، و همچنین محققان و دست اندرکاران در زمینه های مرتبط از جمله جامعه شناسی، اقتصاد کشاورزی، مطالعات مواد غذایی، علوم سیاست گذاری، و شاخه های مختلف کشاورزی و مدیریت منابع طبیعی است.
CAFE دو بار در سال توسط بخش فرهنگ و کشاورزی انجمن مردم شناسی آمریکا منتشر می شود و از مزایای عضویت است. همچنین ممکن است با اشتراک به دست آید (برای گزینه ها به http://wileyonlinelibrary.com/journal/cuag مراجعه کنید). سوالات مربوط به عضویت یا چک برای اشتراک باید به آدرس زیر ارسال شود:
Culture and AgricultureAmerican Anthropological Association2300 Clarendon Blvd, Ste 1301Arlington, VA 22201 USAtel: 703/528-1902 نمابر: 703/[email protected]://www.americanaaber10000000000000000000001 587

کلید واژه ها
فرهنگ و کشاورزی، فرهنگ، کشاورزی، مردم شناسی، انجمن مردم شناسی آمریکا، مردم شناس، اقتصاد کشاورزی، کشاورزی، مدیریت منابع طبیعی، باستان شناس، باستان شناسی، باستان شناسی، باستان شناس، محیط زیست، AAA، CUAG، مجله، مجله مردم شناسی، بخش فرهنگ و کشاورزی مجله AAA، CAS، CAS

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید