تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Current Developments In Nutrition


انگلستان
کشور
2475-2991
ISSN
2475-2991
e-ISSN
2017 تا کنون
مدت فعالیت
Oxford University Press
ناشر
academic.oup.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

CDN زمینه های جدیدی از محتوا را به مجموعه ارائه شده توسط مجلات ASN اضافه می کند (لیست انتخاب شده را در زیر ببینید). دامنه CDN شامل گونه های جانوری متعدد است و از مطالعات عمیق مکانیکی در سطوح مولکولی/بیوشیمیایی و سلولی تا متابولیسم کل بدن، سلامت بالینی، تناسب اندام و سلامت جمعیت را شامل می شود. این وسعت مستقیماً از مأموریت تغذیه ترجمه ای ASN برای گسترش دانش از طریق تحقیقات پایه، چند رشته ای و بالینی برای بهبود سلامت عمومی و عملکرد بالینی در سراسر جهان پشتیبانی می کند. حوزه‌های تأکید جدید و افزوده عبارتند از: سیاست غذا و تغذیه. رفتار خوردن و ارزیابی های کیفی؛ روش ها و نتایج برنامه های علمی و مداخله ای پیاده سازی؛ مطالعات ارزیابی/ اعتبارسنجی روش‌های غذایی/تغذیه‌ای؛ ترکیب غذای انسان و خوراک دام؛ روش های کشاورزی و سیستم غذایی موثر بر ارزش غذایی؛ اثرات فرآوری، بسته بندی و ذخیره سازی بر ارزش غذایی؛ تغذیه حیوانات (به عنوان مثال، حیوانات کشاورزی و همراه و آبزی پروری)؛ آموزش تغذیه؛ فیزیولوژی تغذیه و ورزش؛ غذا و تغذیه مردمان بومی این مجله همچنین از ارسال دست‌نوشته‌های تحقیقاتی درباره موضوعاتی که به عنوان اولویت‌های تحقیقاتی کلیدی توسط گروه کاری ASN Nutrition Research Needs شناسایی شده‌اند، استقبال می‌کند (1):

تنوع در پاسخ های فردی به رژیم غذایی و غذاها

تأثیر تغذیه در طول چرخه زندگی، از جمله بر رشد، رشد و تولید مثل سالم

درک نقش تغذیه در تغذیه درمانی پزشکی

آشنایی با نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری ها

درک رفتارهای مرتبط با تغذیه

درک تأثیر عرضه مواد غذایی و محیط غذا.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید