نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Current Developments In Nutrition
انگلستان | کشور |
2475-2991 | ISSN |
2475-2991 | e-ISSN |
2017 تا کنون | مدت فعالیت |
Oxford University Press | ناشر |
academic.oup.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Current Developments in Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
CDN زمینه های جدیدی از محتوا را به مجموعه ارائه شده توسط مجلات ASN اضافه می کند (لیست انتخاب شده را در زیر ببینید). دامنه CDN شامل گونه های جانوری متعدد است و از مطالعات عمیق مکانیکی در سطوح مولکولی/بیوشیمیایی و سلولی تا متابولیسم کل بدن، سلامت بالینی، تناسب اندام و سلامت جمعیت را شامل می شود. این وسعت مستقیماً از مأموریت تغذیه ترجمه ای ASN برای گسترش دانش از طریق تحقیقات پایه، چند رشته ای و بالینی برای بهبود سلامت عمومی و عملکرد بالینی در سراسر جهان پشتیبانی می کند. حوزههای تأکید جدید و افزوده عبارتند از: سیاست غذا و تغذیه. رفتار خوردن و ارزیابی های کیفی؛ روش ها و نتایج برنامه های علمی و مداخله ای پیاده سازی؛ مطالعات ارزیابی/ اعتبارسنجی روشهای غذایی/تغذیهای؛ ترکیب غذای انسان و خوراک دام؛ روش های کشاورزی و سیستم غذایی موثر بر ارزش غذایی؛ اثرات فرآوری، بسته بندی و ذخیره سازی بر ارزش غذایی؛ تغذیه حیوانات (به عنوان مثال، حیوانات کشاورزی و همراه و آبزی پروری)؛ آموزش تغذیه؛ فیزیولوژی تغذیه و ورزش؛ غذا و تغذیه مردمان بومی این مجله همچنین از ارسال دستنوشتههای تحقیقاتی درباره موضوعاتی که به عنوان اولویتهای تحقیقاتی کلیدی توسط گروه کاری ASN Nutrition Research Needs شناسایی شدهاند، استقبال میکند (1):
تنوع در پاسخ های فردی به رژیم غذایی و غذاها
تأثیر تغذیه در طول چرخه زندگی، از جمله بر رشد، رشد و تولید مثل سالم
درک نقش تغذیه در تغذیه درمانی پزشکی
آشنایی با نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری ها
درک رفتارهای مرتبط با تغذیه
درک تأثیر عرضه مواد غذایی و محیط غذا.