تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد تیر ۱۴۰۲
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Current Research In Nutrition And Food Science


هند
کشور
2347-467X
ISSN
2322-0007
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
Enviro Research Publishers
ناشر
www.foodandnutritionjournal.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Current Research in Nutrition and Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله تحقیقات فعلی در تغذیه و علوم غذایی یک انجمن چند رشته ای برای جامعه بین المللی فراهم می کند. نشریه Current Research in Nutrition and Food Science Journal هر سه سال یکبار در ماه های آوریل، آگوست و دسامبر توسط انتشارات Enviro Research منتشر می شود. هدف این مجله ترویج تحقیقات با کیفیت بالا است.

چشم انداز:

کسب احترام منطقه ای و بین المللی در دنیای نشر علمی. چشم انداز ما شامل انتشار مقالات تحقیقاتی پیشرو با بررسی همتایان به طور عالی با استفاده از مدل دسترسی باز انتشار، بدون هیچ گونه محدودیت مالی یا موارد دیگر بر خوانندگان است.

ماموریت:

برای انتشار دانش علمی مشهور از طیف گسترده.
استناد و ترویج دانش، روش‌های تکنولوژیکی و نوآوری‌ها برای کسب پایداری.
برای ارائه دسترسی جهانی به دانش در علوم تغذیه و مواد غذایی.
ارائه مقالات با کیفیت عالی به جامعه علمی در سراسر جهان.
به محققان فرصتی برای انتشار مطالعات جدید و مرور مقالات داده شود.
تلاش برای ارتقای تحقیقات و جایگاه ممتاز خود در جهان انتشارات علمی.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید