نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Current Research In Nutrition And Food Science
هند | کشور |
2347-467X | ISSN |
2322-0007 | e-ISSN |
2013 تا کنون | مدت فعالیت |
Enviro Research Publishers | ناشر |
www.foodandnutritionjournal.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Current Research in Nutrition and Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله تحقیقات فعلی در تغذیه و علوم غذایی یک انجمن چند رشته ای برای جامعه بین المللی فراهم می کند. نشریه Current Research in Nutrition and Food Science Journal هر سه سال یکبار در ماه های آوریل، آگوست و دسامبر توسط انتشارات Enviro Research منتشر می شود. هدف این مجله ترویج تحقیقات با کیفیت بالا است.
چشم انداز:
کسب احترام منطقه ای و بین المللی در دنیای نشر علمی. چشم انداز ما شامل انتشار مقالات تحقیقاتی پیشرو با بررسی همتایان به طور عالی با استفاده از مدل دسترسی باز انتشار، بدون هیچ گونه محدودیت مالی یا موارد دیگر بر خوانندگان است.
ماموریت:
برای انتشار دانش علمی مشهور از طیف گسترده.
استناد و ترویج دانش، روشهای تکنولوژیکی و نوآوریها برای کسب پایداری.
برای ارائه دسترسی جهانی به دانش در علوم تغذیه و مواد غذایی.
ارائه مقالات با کیفیت عالی به جامعه علمی در سراسر جهان.
به محققان فرصتی برای انتشار مطالعات جدید و مرور مقالات داده شود.
تلاش برای ارتقای تحقیقات و جایگاه ممتاز خود در جهان انتشارات علمی.