تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Electronic Journal Of Information Systems In Developing Countries



Electronic Journal Of Information Systems In Developing Countries

چین
کشور
1681-4835
ISSN
1681-4835
e-ISSN
2012 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله الکترونیکی سیستم های اطلاعاتی در کشورهای در حال توسعه (EJISDC) در سال 2000 تاسیس شد و اکنون به طور گسترده به عنوان یک مجله بین المللی پیشرو شناخته می شود که در آن متخصصان، دانشگاهیان، محققان و سیاست گذاران دانش و تجربه خود را در طراحی، توسعه، اجرا، مدیریت و به اشتراک می گذارند. ارزیابی سیستم های اطلاعاتی در جنوب جهانی
در EJISDC، ما تاریخچه‌ای را می‌شناسیم که با اصطلاح «کشورهای در حال توسعه» از تسلط اولیه تا مشکلات بعدی آن پیوند خورده است. به این ترتیب، ما از مشارکت‌هایی دعوت می‌کنیم که از این اصطلاح استفاده می‌کنند و همچنین مشارکت‌هایی که آن را زیر سؤال می‌برند، و این اصطلاح را در بحثی قرار می‌دهیم که در دهه‌های گذشته استفاده از آن را احاطه کرده است. در موضع‌گیری‌های مختلف، مشترک مشارکت در EJISDC، مشارکت با تحقیقاتی است که از لحاظ نظری به ICT4D کمک می‌کند.
اصطلاح "کشورهای در حال توسعه" بخشی جدایی ناپذیر از تاریخ حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای توسعه (ICT4D) است. در روزهای اولیه این رشته، که محققان آن را به دهه 1980 برمی‌گردانند، این اصطلاح کشورهای کمتر ثروتمندی را نشان می‌دهد که رایانه‌ها در آن‌ها شروع به انتشار کردند، و الگوی را به چالش کشیدند که آنها را در اختیار کشورهای ثروتمندتر می‌دانست و امکانات جدیدی برای توسعه ایجاد می‌کرد. منافع اقتصادی و اجتماعی
با این حال، با گذشت زمان، مفهوم «توسعه» و اصطلاح مشتق شده «کشورهای در حال توسعه» توسط محققان و متخصصان در زمینه‌های مختلف تحقیقاتی مورد سؤال قرار گرفت. اسکوبار (2011) با اشاره به این که اصطلاح "توسعه" ممکن است نشان دهنده یک پویایی قدرت نمایی باشد که از کشورهای ثروتمندتر سرچشمه می گیرد و کشورهای کمتر ثروتمند نمی توانند از آن خارج شوند، به جای فرآیندی که توسط افرادی در معرض آسیب های ساختاری هدایت می شود، مشکل ساز شد. مانند کمبود ثروت. تحقیقاتی که «توسعه» را به عنوان منطقی برای توجیه پویایی سرمایه‌داری اطلاعات استخراجی کشورهای ثروتمندتر از کشورهای کمتر ثروتمندتر می‌شناسد، اخیراً به چنین مشکل‌سازی‌هایی پیوسته است.
در EJISDC، هدف ما قرار دادن روندهای معاصر در سیستم های اطلاعاتی در یک زمینه کاملاً جهانی است. در سرتاسر جهان، تنوعی از مردم و جوامع از پیشرفت‌های تکنولوژیک به روش‌هایی منحصر به فرد برای فرهنگ و تاریخ خود درک می‌کنند. سرمایه‌گذاری در سیستم‌های اطلاعاتی می‌تواند و می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی کمک کند، حتی در جایی که اولویت‌های سرمایه‌گذاری با تامین نیازهای اولیه زندگی مانند مسکن مناسب، آب پاک و مراقبت‌های بهداشتی اولیه رقابت می‌کند. سرمایه‌گذاری در فناوری اطلاعات می‌تواند ارزش دارایی‌ها را در جوامع نوظهور به همان روشی که در کشورهای صنعتی انجام می‌دهد، افزایش دهد، گاهی اوقات به دلیل نقطه شروع کمتر و هزینه‌های پایین‌تر، به میزان بسیار بیشتری.
در 21 سال گذشته، ما 800 مقاله منتشر کرده‌ایم که تأثیرات سیستم‌های اطلاعاتی را در بسیاری از جوامع در سراسر جهان شرح می‌دهد. در همین حال، خوانندگان ما به طور مساوی توزیع شده اند. بسیاری از نویسندگان و بسیاری از خوانندگان در این جوامع کار می کنند. EJISDC توسط سازمان هایی مانند سازمان ملل متحد و آژانس های آن به رسمیت شناخته شده و نشریات آن اغلب مورد استناد قرار می گیرند.
ما از ارائه مقالات تحقیقاتی که بر نوآوری‌های جدید مرتبط با سیستم اطلاعاتی متمرکز هستند، که در درون و برای زمینه‌های در حال توسعه توسط افراد روی زمین تصور، ایجاد و ایجاد شده‌اند، حمایت و تشویق می‌کنیم. این امر مستلزم دور شدن از رویکرد فن محور به نوآوری و بررسی دقیق تر کار انجام شده توسط جوامع محلی برای بهبود زندگی روزمره آنها است.
ما مقالات صرفاً فنی یا مقالاتی را منتشر نمی کنیم که ویژگی های محلی یا بومی خاص زمینه ای را که در آن تحقیق انجام می شود در نظر نگیرد. این واقعیت که نویسندگان در جنوب جهانی مستقر هستند نه ضروری است و نه کافی. همه مقالات باید به صراحت به یک یا چند زمینه مربوط به کشورهای در حال توسعه اشاره کنند.
علاوه بر این، ما نویسندگان را از ارسال مقالاتی که صرفاً نظریه‌های فرسوده توسعه یافته در بافت غربی را آزمایش می‌کنند، منع می‌کنیم. به عنوان مثال، ما توجه می کنیم که بسیاری از نویسندگان یک نظریه تثبیت شده (مانند TAM، UTAUT، ISSM، TPB) را انتخاب می کنند و به طور غیر انعکاسی داده ها را از یک اقتصاد در حال ظهور جمع آوری می کنند تا آزمایش کنند که آیا این نظریه/مدل نیز در آن زمینه کاربرد دارد یا خیر. این نویسندگان معمولاً سعی نمی‌کنند نظریه/مدل را در زمینه جدید قرار دهند: جزئیات بافتی محلی کمی ارائه شده یا اصلاً وجود ندارد و ما در مورد بافت محلی اطلاعات بسیار کمی می‌آموزیم. تمام مقالات پژوهشی باید به صورت متنی با جزئیات و خاص باشد. در صورت امکان، امیدواریم نویسندگان عوامل زمینه ای یا فرهنگی محلی را که بر پذیرش/استفاده از فناوری تأثیر می گذارد، شناسایی کنند. ما علاقه ای به استفاده از فناوری نداریم. ما به رفتار واقعی علاقه مندیم، به طور ایده آل در طول مدت زمانی، و با سطح متناسبی از جزئیات زمینه.
ما قدردانی می کنیم که استفاده از IS برای آموزش یک فعالیت مهم است

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید