تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food And Foodways



Food And Foodways

انگلستان
کشور
0740-9710
ISSN
1542-3484
e-ISSN
1985 تا 1994 و 1999 و 2001 و 2007 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Food and Foodways یک مجله داوری، بین‌رشته‌ای و بین‌المللی است که به انتشار مقالات علمی اصلی درباره تاریخ و فرهنگ تغذیه بشر اختصاص دارد. این مجله منحصربه‌فرد با تأمل در نقش غذا در روابط انسانی از دیدگاه علوم اجتماعی و علوم انسانی، راه‌های قدرتمند اما غالباً ظریفی را بررسی می‌کند که غذا در آنها زندگی ما را از نظر اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، ذهنی، تغذیه‌ای شکل داده و شکل می‌دهد. و از نظر اخلاقی از آنجایی که غذا یک پدیده اجتماعی فراگیر است، هیچ رشته ای نمی تواند به آن نزدیک شود. ما مقالاتی را که مبتنی بر علوم اجتماعی و انسانی هستند، تشویق می‌کنیم که در بین رشته‌ها گفتگو، بحث و تبادل نظر داشته باشند. Food and Foodways آثار انسان شناسان، اقتصاددانان، اتنوبوتانیست ها، مورخان، منتقدان ادبی، متخصصان تغذیه، روانشناسان، جامعه شناسان و دیگرانی را که از غذا به عنوان یک دریچه تحلیل استفاده می کنند، منتشر می کند. ما همچنین به دنبال مقالات مروری یا قطعات کوتاه موضوعی "بازتاب" هستیم که ماهیت تحریک آمیز و مشکل زا دارند. خط‌مشی بررسی همتایان: همه مقالات تحقیقاتی در این مجله بر اساس غربالگری اولیه ویراستار و داوری ناشناس توسط سه داور ناشناس، تحت بازبینی دقیق همتایان قرار گرفته‌اند. دفتر انتشار: Taylor & Francis, Inc., 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید