تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Food And Waterborne Parasitology


آمریکا
کشور
2405-6766
ISSN
2405-6766
e-ISSN
2015 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Food and Waterborne Parasitology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Food and Waterborne Parasitology مقالاتی با کیفیت بالا حاوی یافته‌های تحقیقاتی اصلی، گزارش‌های تحقیقاتی و اقدامات علمی در مورد انگل‌هایی که از طریق مصرف غذا یا آب به انسان منتقل می‌شوند منتشر می‌کند.

انگل های مربوطه شامل تک یاخته ها، نماتدها، سستودها و ترماتودها هستند که از طریق غذا یا آب منتقل می شوند و می توانند انسان را آلوده کنند. غذای مربوطه شامل محصولاتی با منشاء حیوانی یا گیاهی است که اهلی یا وحشی بوده و توسط انسان مصرف می شود. حیوانات و گیاهان از هر دو منابع زمینی و آبی، و همچنین مطالعات مربوط به آب آشامیدنی و سایر انواع آب که برای نگهداری، تداوم یا انتشار غذا و انگل‌های موجود در آب استفاده می‌شوند، شامل می‌شوند.

مطالعات مربوط به شیوع، انتقال، اپیدمیولوژی، ارزیابی خطر و کاهش آن، از جمله اقدامات کنترلی و روش‌های آزمایشی برای انگل‌ها در غذا و آب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

شواهدی مبنی بر پیدایش این گونه انگل ها و فعل و انفعالات متقابل بین حیوانات اهلی، حیات وحش و انسان مورد توجه است. تأثیر انگل ها بر سلامت و رفاه انسان ها بسیار مهم و در محدوده ژورنال تلقی می شود. نسخه های خطی با اطلاعات علمی تولید شده در مورد ارتباط بین بیماری های انگلی آب و غذا و شیوه زندگی، فرهنگ و اقتصاد نیز مورد استقبال قرار می گیرد. مطالعاتی که شامل آزمایش‌های حیوانی می‌شود باید اصول راهنمای بین‌المللی برای تحقیقات زیست‌پزشکی مربوط به حیوانات را که توسط شورای سازمان‌های بین‌المللی علوم پزشکی صادر شده است، رعایت کند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید