تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Foods And Raw Materials


روسیه
کشور
2308-4057
ISSN
2310-9599
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
Kemerovo State University
ناشر
jfrm.ru
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله «غذاها و مواد خام» از سال 2013 منتشر شده است.

به زبان های انگلیسی و آلمانی با تناوب دو جلد در سال منتشر می شود.

هدف اصلی مجله "غذاها و مواد اولیه" اطلاع رسانی به جامعه علمی از آثار محققان روسیه و کشورهای مستقل مشترک المنافع، تقویت جایگاه جهانی علمی که آنها نمایندگی می کنند، نشان دادن نتایج تحقیقات علمی چشم انداز در صنایع غذایی است. و شاخه های مرتبط

وظایف اصلی مجله شامل انتشار نتایج تحقیقات علمی و مطالعات نظری و تجربی است که در سازمان های روسی و خارجی و همچنین به ابتکار شخصی نویسندگان انجام شده است. گرد هم آوردن دسته های مختلف پژوهشگران، دانشگاهی و روشنفکران علمی؛ ایجاد و حفظ فضای مشترک ارتباط علمی، پر کردن شکاف بین انتشارات در سطح منطقه ای، فدرال و بین المللی.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید