نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Foods And Raw Materials
روسیه | کشور |
2308-4057 | ISSN |
2310-9599 | e-ISSN |
2013 تا کنون | مدت فعالیت |
Kemerovo State University | ناشر |
jfrm.ru | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله «غذاها و مواد خام» از سال 2013 منتشر شده است.
به زبان های انگلیسی و آلمانی با تناوب دو جلد در سال منتشر می شود.
هدف اصلی مجله "غذاها و مواد اولیه" اطلاع رسانی به جامعه علمی از آثار محققان روسیه و کشورهای مستقل مشترک المنافع، تقویت جایگاه جهانی علمی که آنها نمایندگی می کنند، نشان دادن نتایج تحقیقات علمی چشم انداز در صنایع غذایی است. و شاخه های مرتبط
وظایف اصلی مجله شامل انتشار نتایج تحقیقات علمی و مطالعات نظری و تجربی است که در سازمان های روسی و خارجی و همچنین به ابتکار شخصی نویسندگان انجام شده است. گرد هم آوردن دسته های مختلف پژوهشگران، دانشگاهی و روشنفکران علمی؛ ایجاد و حفظ فضای مشترک ارتباط علمی، پر کردن شکاف بین انتشارات در سطح منطقه ای، فدرال و بین المللی.