نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Future Of Food-journal On Food Agriculture And Society
آلمان | کشور |
2197-411X | ISSN |
2197-411X | e-ISSN |
2013 تا کنون | مدت فعالیت |
University of Kassel | ناشر |
www.thefutureoffoodjournal.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Future of Food: Journal on Food, Agriculture & Society (FOFJ) در سال 2012 تاسیس شد تا بستری برای بحث علمی در زمینه کشاورزی و موضوعات مرتبط با غذا با هدف آینده ای پایدار برای مردم و سیاره زمین فراهم کند. هدف این مجله مشارکت در بحثهای مربوط به تولید و مصرف پایدار مواد غذایی است و بیشتر علاقهمند به مقابله با مهمترین چالشهای سیستم کشاورزی-غذایی جهانی، مانند گرسنگی و سوءتغذیه، کاهش منابع طبیعی، تغییرات آب و هوا، تهدیدات تنوع زیستی است. و نابرابری در حوزه کشاورزی. این مجله خود را به عنوان یک تلاش چند رشته ای می داند و به ویژه برای تقویت تعامل بین رشته ها و رویکردهای مختلف طراحی شده است. از این رو، از ورودیهای علوم اجتماعی و طبیعی، هنر و علوم انسانی، دانشگاهیان و فعالان علمی، جامعه مدنی و متخصصان بومشناسی کشاورزی دعوت میکند.