| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | می ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | خرداد ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | می ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | خرداد ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Future Of Food-journal On Food Agriculture And Society
| آلمان | کشور |
| 2197-411X | ISSN |
| 2197-411X | e-ISSN |
| 2013 تا کنون | مدت فعالیت |
| University of Kassel | ناشر |
| www.thefutureoffoodjournal.com | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Future of Food: Journal on Food, Agriculture and Society ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Future of Food: Journal on Food, Agriculture & Society (FOFJ) در سال 2012 تاسیس شد تا بستری برای بحث علمی در زمینه کشاورزی و موضوعات مرتبط با غذا با هدف آینده ای پایدار برای مردم و سیاره زمین فراهم کند. هدف این مجله مشارکت در بحثهای مربوط به تولید و مصرف پایدار مواد غذایی است و بیشتر علاقهمند به مقابله با مهمترین چالشهای سیستم کشاورزی-غذایی جهانی، مانند گرسنگی و سوءتغذیه، کاهش منابع طبیعی، تغییرات آب و هوا، تهدیدات تنوع زیستی است. و نابرابری در حوزه کشاورزی. این مجله خود را به عنوان یک تلاش چند رشته ای می داند و به ویژه برای تقویت تعامل بین رشته ها و رویکردهای مختلف طراحی شده است. از این رو، از ورودیهای علوم اجتماعی و طبیعی، هنر و علوم انسانی، دانشگاهیان و فعالان علمی، جامعه مدنی و متخصصان بومشناسی کشاورزی دعوت میکند.