تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

International Journal Of Food Science


مصر
کشور
2356-7015
ISSN
2314-5765
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
Hindawi
ناشر
www.hindawi.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله International Journal of Food Science یک مجله معتبر با دسترسی آزاد است که مقالات تحقیقاتی و مروری را در تمام زمینه های علوم غذایی منتشر می کند. به عنوان یک مجله چند رشته ای، مقالاتی که در مورد تمام جنبه های علوم غذایی بحث می کنند، شامل، اما نه محدود به: افزایش عمر مفید، خراب شدن مواد غذایی، مهندسی مواد غذایی، جابجایی مواد غذایی، پردازش مواد غذایی، کیفیت غذا، ایمنی مواد غذایی، میکروبیولوژی و تحقیقات تغذیه ای در نظر گرفته می شوند. .

هدف این مجله ارائه یک منبع ارزشمند برای دانشمندان مواد غذایی، تولیدکنندگان مواد غذایی، خرده فروشان مواد غذایی، متخصصان تغذیه، بخش بهداشت عمومی و سازمان های دولتی و غیردولتی مربوطه است.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید