تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

International Journal Of Heat And Technology


ایتالیا
کشور
0392-8764
ISSN
0392-8764
e-ISSN
1983 تا 1993 و 1995 تا کنون
مدت فعالیت
Edizioni ETS
ناشر
www.iieta.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

IJHT انواع موضوعات مرتبط با گرما و فناوری را پوشش می دهد، از جمله اما نه محدود به تلاطم، احتراق، برودتی، محیط متخلخل، جریان چند فازی، انتقال تابشی، انتقال گرما و جرم، سیستم های میکرو و نانومقیاس، و اندازه گیری خواص ترموفیزیکی. هیئت تحریریه نویسندگان همه کشورها را تشویق می‌کند تا مقالاتی را در مورد موضوعات مرتبط، به‌ویژه آن‌هایی که هدف آن پزشک و دانشگاه است، ارسال کنند. مقاله ها باید درک ما را از موضوعات ذکر شده بیشتر کنند و سهم اصلی قابل توجهی در دانش داشته باشند.

IJHT از مقالات پژوهشی اصلی، یادداشت‌های فنی و مقالات مروری در رشته‌های زیر استقبال می‌کند:

-انتقال گرما-
دینامیک سیالات-
ترمودینامیک -
آشفتگی -
احتراق-
برودتی
رسانه متخلخل-
جریان چند فازی-
انتقال تابشی-
انتقال گرما و جرم
سیستم های در مقیاس میکرو و نانو
اندازه گیری خواص ترموفیزیکی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید