| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
International Journal Of Special Education
مجله ای با نام مشابه در لیست سیاه وزارت علوم وجود دارد. | |
| International Journal of Special Education | نام مجله (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) |
| 0827-3383 | (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) ISSN |
| 1917-7844 | (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) e-ISSN |
| internationalsped.com/ijse/about | سایت مجله اصلی (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) |
| www.internationaljournalofspecialeducation.com | سایت مجله جعلی (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) |
| ۱۴۰۰/۱۲/۲۵ | تاریخ ورود به لیست سیاه (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) |
| جعلی | وضعیت (ثبت شده در لیست سیاه وزارت علوم) |
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است. | |
| کانادا | کشور |
| 0827-3383 | ISSN |
| 0827-3383 | e-ISSN |
| 1995 و 2001 تا کنون | مدت فعالیت |
| SPED Ltd | ناشر |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Journal of Special Education ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته: