| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
International Shipbuilding Progress
| هلند | کشور |
| 0020-868X | ISSN |
| 1566-2829 | e-ISSN |
| 1969 تا 1992 و 1994 تا کنون | مدت فعالیت |
| IOS Press | ناشر |
| www.iospress.nl | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام International Shipbuilding Progress ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
انتشارات ارسال شده به پیشرفت کشتیسازی بینالمللی (ISP) باید کارهای علمی با استانداردهای بالای بینالمللی، موضوعات پیشرفته مرتبط با حوزه فناوری دریایی، مانند:
توسعه مفهوم
طراحی کلی کشتی ها و اشیاء دریایی
طراحی سازه کشتی و فراساحل
هیدرومکانیک و دینامیک
مهندسی دریایی و سیستم های ماشین آلات
فرآیندهای تولید انواع کشتی ها و سایر اشیاء در نظر گرفته شده برای استفاده دریایی
فناوری تولید و علم مواد
علم کشتیرانی، اقتصاد، و همه موضوعات مرتبط مستقیم
عملیات کشتی
مهندسی فراساحل و اقیانوس در رابطه با محیط زیست دریایی
ایمنی دریایی
کارایی، چرخه حیات و محیط زیست
جنبه های مربوط به یخ برای کشتی ها و اشیاء دریایی.
محتوای مقالات ممکن است ماهیت علمی بنیادی یا کاربردی داشته باشد و باید دارای بالاترین تازگی و دقت باشد.