تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Italian Journal Of Food Safety


ایتالیا
کشور
2239-7132
ISSN
2239-7132
e-ISSN
2011 تا کنون
مدت فعالیت
PagePress
ناشر
www.pagepressjournals.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله ایمنی غذا (IJFS) مجله رسمی انجمن بهداشت متخصصان غذای دامپزشکی ایتالیا (AIVI) است. این مجله به متخصصان بهداشت مواد غذایی دامپزشکی، متخصصان صنایع غذایی و کارشناسانی که پشتیبانی فنی و مشاوره در مورد مواد غذایی با منشاء حیوانی ارائه می دهند، می پردازد. مجله ایمنی غذا مقالات تحقیقاتی اصلی در مورد ایمنی و بهداشت مواد غذایی، سلامت حیوانات، بیماری های مشترک انسان و دام و ایمنی غذا، اقتصاد ایمنی مواد غذایی را منتشر می کند. نقدها، سرمقاله‌ها، گزارش‌های فنی، یادداشت‌های مختصر، مجموعه مقالات کنفرانس، نامه‌هایی به سردبیر، نقد کتاب نیز مورد استقبال قرار می‌گیرد. هر مقاله ای که در مجله منتشر می شود توسط متخصصان این حوزه مورد بررسی قرار می گیرد و توسط اعضای هیئت تحریریه انتخاب می شود. انتشار دست‌نوشته‌ها منوط به تأیید ویراستاری است که از زمینه مورد بحث در نسخه خطی مطابق با اصول بررسی همتا آگاه است. داوران از هیئت تحریریه یا از بین دانشمندان واجد شرایط جامعه علمی بین المللی انتخاب خواهند شد. مقالات باید به زبان انگلیسی نوشته شوند و باید دستورالعمل ها و جزئیات مندرج در دستورالعمل های نویسندگان را رعایت کنند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید