تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد تیر ۱۴۰۲
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Journal Of Culinary Science & Technology



Journal Of Culinary Science & Technology

انگلستان
کشور
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
1542-8052
ISSN
1542-8044
e-ISSN
2006 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Culinary Science and Technology ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله علوم و فناوری آشپزی با هدف برقراری ارتباط با موضوعات حیاتی، آخرین پیشرفت‌ها و تفکر در مورد علم و فناوری پشت برنامه‌ریزی، آماده‌سازی، پردازش و خدمات غذایی برای عموم مصرف‌کنندگان جهانی است. این مسائل به مدیریت غذا در تنظیمات مختلف مربوط می شود که شامل عملیات مربوط به آشپزی، تولید غذا، توسعه محصولات غذایی، مدیریت رستوران و سایر سرمایه گذاری های خدمات غذایی می شود. این مجله قصد دارد تبادل بین متخصصان آشپزی، دانشمندان و فناوران مواد غذایی، سرآشپزهای پژوهشی، مدیران خدمات غذایی، مربیان و محققان را تشویق کند. مشارکت کنندگان تشویق می شوند تا پیامدهای عملی کار خود را برای عملیات غذایی، ارتقاء و ارزیابی دانش غذایی، علم الکل، بررسی روندها و نگرش های در حال تغییر، شیوه زندگی سالم غذا خوردن، مدیریت نوآوری، و تقویت و توسعه مهارت های آشپزی عملی شناسایی کنند. این سیاست مجله علوم و فناوری آشپزی است که از روش بررسی دوسوکور برای ارزیابی همه مقالات استفاده کند. بنابراین، داوران و نویسنده (نویسندگان) از یکدیگر شناسایی نمی شوند. حوزه/پوشش نوآوری آشپزی خطوط مبهم بین فناوری غذا و هنرهای آشپزی مسائل و گرایش های مرتبط با تغذیه انسان همکاری بین علوم غذایی و نوآوری در آشپزی تکنیک ها و فناوری و نقش آنها در کیفیت زندگی/رضایت مهمان مرتبط با تجارب آشپزی، شراب و غذا روندها در غذای مولکولی و مشتقات آن بررسی سالانه گرایش‌ها در علم و فناوری آشپزی تحقیقات کاربردی یادداشت‌های تحقیقاتی مرتبط سبک‌ها، روش‌ها و اصول مدیریت تکنیک‌ها و نوآوری‌ها مجله علوم و فناوری آشپزی همچنین شامل بخش‌های ویژه برای یادداشت‌های پژوهشی، بررسی کتاب‌ها و پیشرفت‌های جدید است. . مزایای کلیدی مجله علوم و فناوری آشپزی می تواند به مدیران کمک کند تا با تحقیقات در مورد نگرش مصرف کننده و نوآوری های آشپزی در فناوری و خدمات همگام شوند. بسیاری از مقالات به طور مشترک توسط پزشکان و دانشگاهیان در این زمینه نوشته شده اند و بینش ارزشمندی را در مورد طیف متنوعی از موضوعات ارائه می دهند. مخاطبان اصلی مجله مدیرانی که در طیف وسیعی از بخش‌های مرتبط با رستوران‌ها، خدمات غذا و هنرهای آشپزی کار می‌کنند متخصصان آشپزی سرآشپزهای پژوهشی مشاوران مواد غذایی دانشمندان علوم غذایی متخصصان تغذیه متخصصان تغذیه محققان و مربیانی که در زمینه هنرهای آشپزی، توسعه محصولات غذایی، غذا و نوشیدنی، مهمان‌نوازی، غذا کار می‌کنند. نوآوری و گردشگری غذا دفتر انتشار: Taylor & Francis Group, LLC, 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید