تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Experimental Political Science


انگلستان
کشور
2052-2630
ISSN
2052-2649
e-ISSN
2014 تا کنون
مدت فعالیت
Cambridge University Press
ناشر
www.cambridge.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله علوم سیاسی تجربی (JEPS) دارای تحقیقات پیشرفته ای است که از روش های تجربی یا استدلال تجربی بر اساس داده های طبیعی استفاده می کند. ما روش‌های تجربی را به طور گسترده تعریف می‌کنیم: تحقیقاتی که شامل تخصیص تصادفی (یا شبه تصادفی) افراد به درمان‌های مختلف در تلاش برای جداسازی روابط علی در حوزه سیاست است. JEPS شامل انواع مختلف آزمایش‌هایی است که به عنوان بخشی از تحقیقات علوم سیاسی انجام می‌شود، از جمله آزمایش‌های پیمایشی، آزمایش‌های آزمایشگاهی، آزمایش‌های میدانی، آزمایش‌های آزمایشگاهی در میدان، آزمایش‌های طبیعی و عصبی.

ما از نویسندگان دعوت می کنیم مقالات مختصری (حدود 4000 کلمه یا کمتر) ارسال کنند که بلافاصله به موضوع تحقیق بپردازند. ما نیازی به توضیح طولانی در مورد و توجیه روش تجربی نداریم. همچنین انتظار بررسی ادبیات گسترده در مورد جوانب مثبت و منفی رویکردهای روش‌شناختی درگیر در آزمایش را نداریم، مگر اینکه هدف مقاله بررسی این موضوعات روش‌شناختی باشد. ما انتظار داریم خوانندگان با روش‌های تجربی آشنا باشند و بنابراین برای متقاعد شدن به اینکه روش‌های تجربی یک رویکرد روش‌شناختی مشروع هستند، نیازی به صفحات مرور ادبیات نداشته باشند. ما مقالات طولانی‌تری را در موارد نادر اما مناسب در نظر خواهیم گرفت، مانند مثال‌های زیر: زمانی که روش یا رویکرد تجربی جدیدی معرفی و بحث می‌شود یا زمانی که نتایج نظری جدید از طریق آزمایش ارزیابی می‌شوند. در نهایت، ما قویاً نویسندگان را تشویق می‌کنیم که دست‌نوشته‌هایی را ارسال کنند که یافته‌های بیهوده آموزنده یا نتایج متناقض حاصل از آزمایش‌های به‌خوبی طراحی، اجرا و تجزیه و تحلیل را نشان دهند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید