تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Hospitality & Tourism Education



Journal Of Hospitality & Tourism Education

انگلستان
کشور
1096-3758
ISSN
2325-6540
e-ISSN
1997 تا 2013 و 2015 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Hospitality and Tourism Education ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله آموزش مهمان‌نوازی و گردشگری (JHTE) برای تسهیل تبادل علمی بین مربیان مهمان‌نوازی و گردشگری، متخصصان صنعت و مربیان رشته‌های مرتبط طراحی شده است. هدف آن تامین نیازهای تمامی سطوح آموزش مهمان نوازی و گردشگری از طریق ارائه موضوعات و نظرات مرتبط با این حوزه است. JHTE یک فصلنامه بین‌رشته‌ای و داوری شورای بین‌المللی آموزش هتل‌ها، رستوران‌ها و سازمان‌ها (ICHRIE) است. مجله آموزش هتلداری و گردشگری انواع مقالات زیر را می پذیرد: مقالات اصلی، یادداشت های پژوهشی. این ژورنال به طور منظم دارای موارد زیر است: مقالاتی در مورد مسائل دانشگاهی مرتبط مقالات خلاقانه و پیشرفته ای که از طریق آنها مربیان تکنیک های آموزشی منحصر به فرد یا سایر رویکردهای نوآورانه را در کلاس به اشتراک می گذارند. و آموزش گردشگری لطفا توجه داشته باشید که این مجله فقط نسخه های خطی را به زبان انگلیسی منتشر می کند. خط‌مشی بررسی همتا: تیلور و فرانسیس متعهد به یکپارچگی بررسی همتا و رعایت بالاترین استانداردهای بررسی است. کلیه مقالات ارسال شده به این مجله توسط یک تا سه داور که یکی از آنها سردبیر یا منصوب شده است، مورد بررسی "دوگانه ناشناس" قرار می گیرد. اگر نسخه قبلی نسخه اصلی نویسنده خود را در سرور پیش چاپ به اشتراک گذاشته اید، لطفاً توجه داشته باشید که ناشناس بودن نمی تواند تضمین شود. اطلاعات بیشتر در مورد خط‌مشی پیش‌چاپ و الزامات استناد را می‌توانید در صفحه خدمات نویسنده پیش‌چاپ ما بیابید. در مورد آنچه در طول بررسی همتایان باید انتظار داشته باشید بیشتر بیاموزید و راهنمای ما در مورد اخلاق انتشار را بخوانید. دفتر انتشار: Taylor & Francis Inc., 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106 برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید