نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Hunger & Environmental Nutrition
آمریکا | کشور |
1932-0248 | ISSN |
1932-0256 | e-ISSN |
2006 تا کنون | مدت فعالیت |
Taylor & Francis | ناشر |
www.tandfonline.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Hunger and Environmental Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله گرسنگی و تغذیه زیستمحیطی بهترین مجله معتبر است که به بررسی مسائل سیستم آب و غذای جهانی میپردازد که بر دسترسی، تغذیه، سلامت انسان و سلامت زیستمحیطی تأثیر میگذارد. مجله گرسنگی و تغذیه محیطی به طور جامع گرسنگی محلی، ملی و بینالمللی را بررسی میکند. و مسائل مربوط به تغذیه محیطی - به ویژه دسترسی به غذا، امنیت غذا و آب، تولید و فرآوری غذا، ضایعات مواد غذایی، منابع طبیعی، و ارتباط متقابل با تغذیه و سلامت. این مجله برای ارائه تحقیقات فعلی و استراتژی های کاربردی عملی برای سیاست ها، سیستم ها و محیط هایی طراحی شده است که تغذیه و رفاه بهینه را برای افراد و جوامع حفظ می کند. مجله گرسنگی و تغذیه محیطی: مکانی متمایز برای انتشار مقالات اصلی که توسط محققان و پزشکان تهیه شده و توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی شده است را فراهم می کند و دست نوشته هایی را منتشر می کند که دانش را در طیف وسیعی از موضوعات تحقیقاتی و عملی در تغذیه، غذا و آب ارتقا می دهد. امنیت، بهداشت، کشاورزی و محیط زیست؛ و از رشد حرفه ای محققان، دست اندرکاران و سیاست گذاران در این زمینه ها حمایت می کند. دست نوشته ها باید به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts ارسال شوند. دستنوشتههای ارسالشده در معرض غربالگری اولیه توسط سردبیران مجله گرسنگی و تغذیه محیطی قرار میگیرند، پس از آن دستنوشتههایی که برای بررسی بیشتر مناسب هستند، وارد فرآیند بررسی همتا میشوند. دستنوشتهها به صورت تککور بررسیشده هستند، به این معنی که نویسندگان هویت ویراستاران و داورانی را که دستنوشتههای خاص خود را مدیریت میکنند، نمیدانند. دفتر انتشار: Taylor & Francis, Inc., 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106. نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.