تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Hunger & Environmental Nutrition



Journal Of Hunger & Environmental Nutrition

آمریکا
کشور
1932-0248
ISSN
1932-0256
e-ISSN
2006 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله گرسنگی و تغذیه زیست‌محیطی بهترین مجله معتبر است که به بررسی مسائل سیستم آب و غذای جهانی می‌پردازد که بر دسترسی، تغذیه، سلامت انسان و سلامت زیست‌محیطی تأثیر می‌گذارد. مجله گرسنگی و تغذیه محیطی به طور جامع گرسنگی محلی، ملی و بین‌المللی را بررسی می‌کند. و مسائل مربوط به تغذیه محیطی - به ویژه دسترسی به غذا، امنیت غذا و آب، تولید و فرآوری غذا، ضایعات مواد غذایی، منابع طبیعی، و ارتباط متقابل با تغذیه و سلامت. این مجله برای ارائه تحقیقات فعلی و استراتژی های کاربردی عملی برای سیاست ها، سیستم ها و محیط هایی طراحی شده است که تغذیه و رفاه بهینه را برای افراد و جوامع حفظ می کند. مجله گرسنگی و تغذیه محیطی: مکانی متمایز برای انتشار مقالات اصلی که توسط محققان و پزشکان تهیه شده و توسط داوران متخصص مستقل و ناشناس بررسی شده است را فراهم می کند و دست نوشته هایی را منتشر می کند که دانش را در طیف وسیعی از موضوعات تحقیقاتی و عملی در تغذیه، غذا و آب ارتقا می دهد. امنیت، بهداشت، کشاورزی و محیط زیست؛ و از رشد حرفه ای محققان، دست اندرکاران و سیاست گذاران در این زمینه ها حمایت می کند. دست نوشته ها باید به صورت آنلاین از طریق ScholarOne Manuscripts ارسال شوند. دست‌نوشته‌های ارسال‌شده در معرض غربالگری اولیه توسط سردبیران مجله گرسنگی و تغذیه محیطی قرار می‌گیرند، پس از آن دست‌نوشته‌هایی که برای بررسی بیشتر مناسب هستند، وارد فرآیند بررسی همتا می‌شوند. دست‌نوشته‌ها به صورت تک‌کور بررسی‌شده هستند، به این معنی که نویسندگان هویت ویراستاران و داورانی را که دست‌نوشته‌های خاص خود را مدیریت می‌کنند، نمی‌دانند. دفتر انتشار: Taylor & Francis, Inc., 530 Walnut Street, Suite 850, Philadelphia, PA 19106.  نویسندگان می توانند انتخاب کنند که دسترسی آزاد طلایی را در این مجله منتشر کنند. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید