تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Jewish Languages


هلند
کشور
2213-4387
ISSN
2213-4638
e-ISSN
2015 تا کنون
مدت فعالیت
Brill
ناشر
brill.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله تخصصی زبان های یهودی (JJL) مکانی برای تحقیقات دانشگاهی در زمینه چند وجهی زبان های یهودی است. زبان‌های یهودی، زبان‌هایی هستند که یهودیان در جوامع خود در سراسر جهان به آن صحبت می‌کنند و می‌نویسند. از جمله ییدیش، یهودی-اسپانیایی، یهودی-عربی، آرامی یهودی، یهودی-ایتالیایی، یهودی-فرانسوی، یهودی-پروانسالی، یهودی-فارسی، انگلیسی یهودی، یهودی مالایایی و غیره. اگرچه این زبان‌ها به انواع خانواده‌های زبانی تبارشناسی تعلق دارند، زبان‌های یهودی ویژگی‌های زبانی مشترکی دارند، بنابراین یک حوزه پژوهشی متمایز را تشکیل می‌دهند.
مجله زبان‌های یهودی مطالعات تطبیقی ​​را در بین زبان‌های مختلف یهودی و همچنین تحقیقات عمیق زبان‌شناختی و زبان‌شناختی در مورد هر زبان و انواع آنها را تشویق می‌کند. JJL مطالعاتی را ترویج می‌کند که بر جنبه‌های مختلف تمرکز دارند، مانند تعاملات این زبان‌ها با زبان‌های دیگر (به ویژه عبری، آرامی، و زبان‌های غیر یهودی اطراف)، زبان‌شناسی اجتماعی، سنت‌های ترجمه و غیره. مقالات این مجله بر زبان‌های یهودی قرون وسطی، مدرن و معاصر متمرکز است و بر اساس نسخه‌های خطی، مطالب چاپی، ترجمه‌های شفاهی، ضبط‌های کار میدانی، نمونه‌های گفتار آنلاین و سایر منابع است.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید