| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Journal Of Microbiology Biotechnology And Food Sciences
| اسلواکی | کشور |
| 1338-5178 | ISSN |
| 1338-5178 | e-ISSN |
| 2016 تا کنون | مدت فعالیت |
| Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Slovak University of Agriculture | ناشر |
| www.jmbfs.org | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Microbiology, Biotechnology and Food Sciences ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی و علوم غذایی یک مجله علمی آنلاین با دسترسی آزاد است که توسط دانشکده بیوتکنولوژی و علوم غذایی (دانشگاه کشاورزی اسلواکی در نیترا) منتشر شده است. تمرکز اصلی این مجله چاپ منظم مقالات علمی اصلی، ارتباطات کوتاه و بررسیهای مربوط به میکروبیولوژی جانوری، گیاهی و محیطی (شامل باکتریها، قارچها، مخمرها، جلبکها، تک یاختهها و ویروسها)، بیوتکنولوژی و فیزیولوژی میکروبی، حیوانی و گیاهی، میکروبی است. ، ژنتیک گیاهی و جانوری، زیست شناسی مولکولی، کشاورزی و شیمی مواد غذایی و بیوشیمی، کنترل، ارزیابی و فرآوری مواد غذایی در علوم غذایی و علوم محیطی.