نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Microbiology Biotechnology And Food Sciences
اسلواکی | کشور |
1338-5178 | ISSN |
1338-5178 | e-ISSN |
2016 تا کنون | مدت فعالیت |
Faculty of Biotechnology and Food Sciences, Slovak University of Agriculture | ناشر |
www.jmbfs.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله میکروبیولوژی، بیوتکنولوژی و علوم غذایی یک مجله علمی آنلاین با دسترسی آزاد است که توسط دانشکده بیوتکنولوژی و علوم غذایی (دانشگاه کشاورزی اسلواکی در نیترا) منتشر شده است. تمرکز اصلی این مجله چاپ منظم مقالات علمی اصلی، ارتباطات کوتاه و بررسیهای مربوط به میکروبیولوژی جانوری، گیاهی و محیطی (شامل باکتریها، قارچها، مخمرها، جلبکها، تک یاختهها و ویروسها)، بیوتکنولوژی و فیزیولوژی میکروبی، حیوانی و گیاهی، میکروبی است. ، ژنتیک گیاهی و جانوری، زیست شناسی مولکولی، کشاورزی و شیمی مواد غذایی و بیوشیمی، کنترل، ارزیابی و فرآوری مواد غذایی در علوم غذایی و علوم محیطی.