| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Journal Of Nutritional Science
| انگلستان | کشور |
| 2048-6790 | ISSN |
| 2048-6790 | e-ISSN |
| 2012 تا کنون | مدت فعالیت |
| Cambridge University Press | ناشر |
| www.cambridge.org | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Nutritional Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله علوم تغذیه یک مجله بین المللی، با بازبینی، فقط آنلاین و دسترسی آزاد است که از مقالات تحقیقاتی با کیفیت بالا در همه جنبه های تغذیه استقبال می کند. هدف اساسی همه کارها باید تا حد امکان توسعه مفاهیم تغذیه ای باشد. JNS طیف کاملی از علوم تغذیه از جمله تغذیه بهداشت عمومی، اپیدمیولوژی، بررسی های رژیم غذایی، نیازهای تغذیه ای، مطالعات متابولیک، ترکیب بدن، انرژی، اشتها، چاقی، پیری، غدد درون ریز، ایمونولوژی، علوم اعصاب، میکروبیولوژی، ژنتیک، زیست شناسی مولکولی و سلولی و تغذیه ژنومیک JNS از مقالات تحقیقاتی اولیه، گزارشهای مختصر، مقالات مروری، بررسیهای سیستماتیک، گزارشهای کارگاه، نامههایی به سردبیر و آگهیهای فوت استقبال میکند.