تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Nutritional Science


انگلستان
کشور
2048-6790
ISSN
2048-6790
e-ISSN
2012 تا کنون
مدت فعالیت
Cambridge University Press
ناشر
www.cambridge.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله علوم تغذیه یک مجله بین المللی، با بازبینی، فقط آنلاین و دسترسی آزاد است که از مقالات تحقیقاتی با کیفیت بالا در همه جنبه های تغذیه استقبال می کند. هدف اساسی همه کارها باید تا حد امکان توسعه مفاهیم تغذیه ای باشد. JNS طیف کاملی از علوم تغذیه از جمله تغذیه بهداشت عمومی، اپیدمیولوژی، بررسی های رژیم غذایی، نیازهای تغذیه ای، مطالعات متابولیک، ترکیب بدن، انرژی، اشتها، چاقی، پیری، غدد درون ریز، ایمونولوژی، علوم اعصاب، میکروبیولوژی، ژنتیک، زیست شناسی مولکولی و سلولی و تغذیه ژنومیک JNS از مقالات تحقیقاتی اولیه، گزارش‌های مختصر، مقالات مروری، بررسی‌های سیستماتیک، گزارش‌های کارگاه، نامه‌هایی به سردبیر و آگهی‌های فوت استقبال می‌کند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید