نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Journal Of Nutritional Science
انگلستان | کشور |
2048-6790 | ISSN |
2048-6790 | e-ISSN |
2012 تا کنون | مدت فعالیت |
Cambridge University Press | ناشر |
www.cambridge.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Journal of Nutritional Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q1 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله علوم تغذیه یک مجله بین المللی، با بازبینی، فقط آنلاین و دسترسی آزاد است که از مقالات تحقیقاتی با کیفیت بالا در همه جنبه های تغذیه استقبال می کند. هدف اساسی همه کارها باید تا حد امکان توسعه مفاهیم تغذیه ای باشد. JNS طیف کاملی از علوم تغذیه از جمله تغذیه بهداشت عمومی، اپیدمیولوژی، بررسی های رژیم غذایی، نیازهای تغذیه ای، مطالعات متابولیک، ترکیب بدن، انرژی، اشتها، چاقی، پیری، غدد درون ریز، ایمونولوژی، علوم اعصاب، میکروبیولوژی، ژنتیک، زیست شناسی مولکولی و سلولی و تغذیه ژنومیک JNS از مقالات تحقیقاتی اولیه، گزارشهای مختصر، مقالات مروری، بررسیهای سیستماتیک، گزارشهای کارگاه، نامههایی به سردبیر و آگهیهای فوت استقبال میکند.