تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Journal Of Sustainable Mining


لهستان
کشور
2543-4950
ISSN
2300-3960
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
Central Mining Institute
ناشر
jsm.gig.eu
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه مجلات JCR ذکر نشده است و در این لیست موجود نیست. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله معادن پایدار به مشکلات اصلی معادن معاصر اختصاص دارد که امروزه مسائل مربوط به توسعه پایدار چالش بزرگی برای آن به شمار می رود. رسالت این مجله ترویج و گسترش دانش نه تنها در مورد مفهوم توسعه پایدار در معدن، بلکه بیشتر از همه دانش تخصصی مبتنی بر یافته های تحقیقات بین المللی و همچنین راه حل ها و روش های فناورانه است که در آن این مفهوم حیاتی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. اجرا شد.

هدف ما تشویق دانشمندان به انتشار یافته های تحقیقات تجربی و نظری مربوط به چالش های شرایط استخراج پیچیده تر است، به عنوان مثال. اعماق زیاد، خطرات طبیعی، محدودیت های زیست محیطی که همگی هزینه های تولید را افزایش می دهند. مطالعات مربوط به مسائل مربوط به رویکرد جدید به بخش معدن و توسعه فن آوری های دوستدار محیط زیست و پاک استخراج و فرآوری مواد معدنی نیز مورد استقبال قرار می گیرد. در این رابطه، توجه زیادی به توسعه فناوری زغال سنگ پاک با توجه به تقاضای فزاینده برای منابع انرژی و چالش‌های مربوط به محدودیت انتشار در بخش معدن و انرژی داده می‌شود. بنابراین، مقالات مربوط به استفاده از فناوری‌های نوآورانه زغال‌سنگ پاک، مانند تبدیل به گاز زغال‌سنگ در راکتورهای سطحی و زیرزمینی، هم‌گازسازی زغال‌سنگ با زیست توده و مواد زائد، احتراق بسیار کارآمد، هیدروژناسیون، تولید چندگانه و همچنین کاتالیزورهای جدید و جنبه‌های ترمودینامیکی است. از تبدیل ترموشیمیایی سوخت جامد نیز استقبال می شود.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید