تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI می ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت خرداد ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI می ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم خرداد ۱۴۰۴
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری می ۲۰۲۵
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش می ۲۰۲۵
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله می ۲۰۲۵

Nfs Journal


آلمان
کشور
2352-3646
ISSN
2352-3646
e-ISSN
2015 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی می ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر نیز ثبت گردیده است: این مجله در لیست سالانه مجلات JCR ذکر نشده است و در این لیست موجود نیست. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام NFS Journal ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

ژورنال NFS مقالات تحقیقاتی اصلی با کیفیت بالا و مقالات روشی را منتشر می کند که پیشرفت های علمی پیشرفته و همچنین مقالات مروری را در مورد موضوعات جاری در همه زمینه های تغذیه و علوم غذایی ارائه می کند. این مجله به ویژه از ارسال مقالاتی دعوت می کند که به موضوعاتی در رابطه با تحقیقات تغذیه و مواد غذایی می پردازد و بنابراین هر دو رشته را به هم مرتبط می کند. این مجله فرم جدیدی از ارسال گزارش های ثبت شده را ارائه می دهد (به زیر مراجعه کنید). مجله NFS انجمنی برای تحقیقات در زمینه های زیر است:

• درک نقش عوامل غذایی (درشت مغذی ها و ریز مغذی ها، فیتوکمیکال ها، لیپیدها و پپتیدهای فعال زیستی و غیره) در پیشگیری از بیماری و حفظ سلامت مطلوب
• پیشگیری از آسیب شناسی های مرتبط با رژیم غذایی و سن با رویکردهای تغذیه ای
• پیشرفت در فناوری مواد غذایی و فرمولاسیون مواد غذایی (مانند استراتژی های جدید برای کاهش نمک، شکر، یا محتوای چربی ترانس و غیره)
• ژنومیک تغذیه و مواد غذایی، ترانس کریپتومیکس، پروتئومیکس و متابولومیک
• شناسایی و خصوصیات اجزای غذا
• منابع غذایی و دریافت مواد مغذی و ترکیبات زیست فعال
• احراز هویت و کیفیت غذا
• نانوتکنولوژی در علوم تغذیه و غذایی
• (Bio-) خواص عملکردی غذاها
• توسعه و اعتبار سنجی روش های جدید تحلیلی و تحقیقی
• تفاوت های سنی و جنسیتی در فعالیت های بیولوژیکی و فراهمی زیستی ویتامین ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی و سایر عوامل غذایی
• ایمنی مواد غذایی و سم شناسی
• امنیت غذایی و تغذیه
• پایداری تولید مواد غذایی


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید