تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۵
ISI Open Access Journals می ۲۰۲۵
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

NFS Journal


آلمان
کشور
2352-3646
e-ISSN
2015 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.journals.elsevier.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام NFS Journal ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

ژورنال NFS مقالات تحقیقاتی اصلی با کیفیت بالا و مقالات روشی را منتشر می کند که پیشرفت های علمی پیشرفته و همچنین مقالات مروری را در مورد موضوعات جاری در همه زمینه های تغذیه و علوم غذایی ارائه می کند. این مجله به ویژه از ارسال مقالاتی دعوت می کند که به موضوعاتی در رابطه با تحقیقات تغذیه و مواد غذایی می پردازد و بنابراین هر دو رشته را به هم مرتبط می کند. این مجله فرم جدیدی از ارسال گزارش های ثبت شده را ارائه می دهد (به زیر مراجعه کنید). مجله NFS انجمنی برای تحقیقات در زمینه های زیر است:

• درک نقش عوامل غذایی (درشت مغذی ها و ریز مغذی ها، فیتوکمیکال ها، لیپیدها و پپتیدهای فعال زیستی و غیره) در پیشگیری از بیماری و حفظ سلامت مطلوب
• پیشگیری از آسیب شناسی های مرتبط با رژیم غذایی و سن با رویکردهای تغذیه ای
• پیشرفت در فناوری مواد غذایی و فرمولاسیون مواد غذایی (مانند استراتژی های جدید برای کاهش نمک، شکر، یا محتوای چربی ترانس و غیره)
• ژنومیک تغذیه و مواد غذایی، ترانس کریپتومیکس، پروتئومیکس و متابولومیک
• شناسایی و خصوصیات اجزای غذا
• منابع غذایی و دریافت مواد مغذی و ترکیبات زیست فعال
• احراز هویت و کیفیت غذا
• نانوتکنولوژی در علوم تغذیه و غذایی
• (Bio-) خواص عملکردی غذاها
• توسعه و اعتبار سنجی روش های جدید تحلیلی و تحقیقی
• تفاوت های سنی و جنسیتی در فعالیت های بیولوژیکی و فراهمی زیستی ویتامین ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی و سایر عوامل غذایی
• ایمنی مواد غذایی و سم شناسی
• امنیت غذایی و تغذیه
• پایداری تولید مواد غذایی


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید