| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Nutricion Clinica Y Dietetica Hospitalaria
| اسپانیا | کشور |
| 0211-6057 | ISSN |
| 1989-208X | e-ISSN |
| 1981 تا 1982 و 2002 تا کنون | مدت فعالیت |
| Alpe Editores | ناشر |
| revista.nutricion.org | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutricion Clinica y Dietetica Hospitalaria ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
غذا، تغذیه و رژیم غذایی. مناطق مورد علاقه اعلام شده:
تغذیه پایه؛
مراقبت تغذیه ای؛
سلامت عمومی؛
رژیم غذایی؛
غذاهای جدید؛
غذاهای کاربردی و مواد تشکیل دهنده؛
آسیب شناسی تغذیه؛
چاقی؛
اختلال خوردن؛
سوء تغذیه؛
ارزیابی وضعیت تغذیه؛
تغذیه روده ای؛
تغذیه تزریقی؛
ایمنی و بهداشت مواد غذایی؛
مواد مغذی؛
اخبار.