نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Nutricion Clinica Y Dietetica Hospitalaria
اسپانیا | کشور |
0211-6057 | ISSN |
1989-208X | e-ISSN |
1981 تا 1982 و 2002 تا کنون | مدت فعالیت |
Alpe Editores | ناشر |
revista.nutricion.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutricion Clinica y Dietetica Hospitalaria ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
غذا، تغذیه و رژیم غذایی. مناطق مورد علاقه اعلام شده:
تغذیه پایه؛
مراقبت تغذیه ای؛
سلامت عمومی؛
رژیم غذایی؛
غذاهای جدید؛
غذاهای کاربردی و مواد تشکیل دهنده؛
آسیب شناسی تغذیه؛
چاقی؛
اختلال خوردن؛
سوء تغذیه؛
ارزیابی وضعیت تغذیه؛
تغذیه روده ای؛
تغذیه تزریقی؛
ایمنی و بهداشت مواد غذایی؛
مواد مغذی؛
اخبار.