تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد تیر ۱۴۰۲
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Nutrition & Food Science


انگلستان
کشور
0034-6659
ISSN
1758-6917
e-ISSN
1971 تا کنون
مدت فعالیت
Emerald Publishing
ناشر
www.emeraldgrouppublishing.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutrition and Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Nutrition & Food Science* (NFS) یک مجله بین المللی با داوری دوسوکور است که پوشش قابل دسترس و جامعی از تحقیقات غذا، نوشیدنی و تغذیه ارائه می دهد. این مجله کاربردهای عملی و اجتماعی تحقیق را ترسیم می کند، بهترین عملکرد را از طریق تحقیقات کاربردی و مطالعات موردی نشان می دهد و شیوه ها و دیدگاه های مبتکرانه یا بحث برانگیز را به نمایش می گذارد. این مجله منبع ارزشمندی برای اطلاع رسانی به افراد، سازمان ها و عموم مردم در مورد تفکر، تحقیقات و نگرش مدرن به علوم غذایی و تغذیه است.

NFS از تحقیقات تجربی و کاربردی، مقالات دیدگاه، مقالات مفهومی و فنی، مطالعات موردی، مطالعات متاآنالیز، بررسی ادبیات و بررسی های کلی که رویکردی علمی به موضوعات زیر دارند استقبال می کند:
-نگرش به غذا و تغذیه
-تغذیه سالم/ ابتکارات، سیاست ها و قوانین بهداشت عمومی تغذیه
-تغذیه و سلامت بالینی و جامعه (شامل بهداشت عمومی و بیماری های چندگانه یا پیچیده)
-تغذیه در گروه های فرهنگی و قومی مختلف
-تغذیه در دوران بارداری، شیردهی، کودکی و سالهای جوانی
-تغذیه برای بزرگسالان و افراد مسن
-تغذیه در محیط کار
-تغذیه در کشورهای با درآمد پایین و متوسط ​​(شامل مقایسه با کشورهای با درآمد بالاتر)
-علوم و فناوری مواد غذایی، از جمله فرآوری مواد غذایی و کیفیت میکروبیولوژیکی
-غذاهای دستکاری شده ژنتیکی
-ایمنی/کیفیت مواد غذایی، از جمله تجزیه و تحلیل شیمیایی، فیزیکی و میکروبیولوژیکی از چگونگی تأثیر این جنبه‌ها بر سلامت یا کیفیت تغذیه‌ای مواد غذایی

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید