نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | آپریل ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Nutrition & Food Science
انگلستان | کشور |
0034-6659 | ISSN |
1758-6917 | e-ISSN |
1971 تا کنون | مدت فعالیت |
Emerald Publishing | ناشر |
www.emeraldgrouppublishing.com | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q3 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Nutrition & Food Science* (NFS) یک مجله بین المللی با داوری دوسوکور است که پوشش قابل دسترس و جامعی از تحقیقات غذا، نوشیدنی و تغذیه ارائه می دهد. این مجله کاربردهای عملی و اجتماعی تحقیق را ترسیم می کند، بهترین عملکرد را از طریق تحقیقات کاربردی و مطالعات موردی نشان می دهد و شیوه ها و دیدگاه های مبتکرانه یا بحث برانگیز را به نمایش می گذارد. این مجله منبع ارزشمندی برای اطلاع رسانی به افراد، سازمان ها و عموم مردم در مورد تفکر، تحقیقات و نگرش مدرن به علوم غذایی و تغذیه است.
NFS از تحقیقات تجربی و کاربردی، مقالات دیدگاه، مقالات مفهومی و فنی، مطالعات موردی، مطالعات متاآنالیز، بررسی ادبیات و بررسی های کلی که رویکردی علمی به موضوعات زیر دارند استقبال می کند:
-نگرش به غذا و تغذیه
-تغذیه سالم/ ابتکارات، سیاست ها و قوانین بهداشت عمومی تغذیه
-تغذیه و سلامت بالینی و جامعه (شامل بهداشت عمومی و بیماری های چندگانه یا پیچیده)
-تغذیه در گروه های فرهنگی و قومی مختلف
-تغذیه در دوران بارداری، شیردهی، کودکی و سالهای جوانی
-تغذیه برای بزرگسالان و افراد مسن
-تغذیه در محیط کار
-تغذیه در کشورهای با درآمد پایین و متوسط (شامل مقایسه با کشورهای با درآمد بالاتر)
-علوم و فناوری مواد غذایی، از جمله فرآوری مواد غذایی و کیفیت میکروبیولوژیکی
-غذاهای دستکاری شده ژنتیکی
-ایمنی/کیفیت مواد غذایی، از جمله تجزیه و تحلیل شیمیایی، فیزیکی و میکروبیولوژیکی از چگونگی تأثیر این جنبهها بر سلامت یا کیفیت تغذیهای مواد غذایی