تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Nutrition And Health


ناشری با نام مشابه ناشر این مجله در لیست سیاه مجلات خارجی دانشگاه آزاد قرار دارد.
sage
ناشر (ثبت شده در لیست سیاه دانشگاه آزاد)
ادامه مقادیر جدول مربوط به پایگاه داده های بین المللی است.
انگلستان
کشور
0260-1060
ISSN
2047-945X
e-ISSN
1982 تا 2004 و 2006 تا 2009 و 2011 تا 2013 و 2017 تا کنون
مدت فعالیت
SAGE
ناشر
journals.sagepub.com
سایت مجله
Nutrition And Health

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در هیچکدام از نمایه های استنادی اصلی (SCIE ، SSCI ، AHCI و یا ESCI) ثبت نشده است شایان ذکر است در نمایه های استنادی زیر ثبت گردیده است: این مجله در لیست سالانه مجلات JCR ذکر نشده است و در این لیست موجود نیست. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Nutrition and Health ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Nutrition and Health یک مجله بین المللی آنلاین است که بر روی رابطه بین تغذیه و سلامت تمرکز دارد. این مجله از تحقیقات اولیه، ارتباطات کوتاه، مرورها، مرورهای سیستماتیک و متاآنالیزها، پروتکل ها، تفسیرها، فرضیه ها و مطالعات موردی در مورد موضوعات جاری مرتبط با طیف کاملی از اثرات رژیم غذایی و تغذیه بر سلامت و بیماری استقبال می کند. در حالی که تمرکز این مجله کاملاً بر تغذیه انسان است، مطالعات مبتنی بر حیوانات، سلولی و مولکولی پذیرفته می‌شوند تا بتوانند مکانیسم یا روش درمانی خاص مربوط به شرایط انسان را روشن کنند. تغذیه و سلامت، انتشار مطالعاتی را که نتایج منفی و غیر یافته را نشان می‌دهند، به طور مساوی با مطالعاتی که یافته‌های مثبت را نشان می‌دهند، در نظر می‌گیرد.

این مجله همچنین به دنبال افزایش آگاهی از رابطه متقابل بین تغذیه، ورزش، فعالیت بدنی و سبک زندگی برای بهبود سلامت در طول عمر است و نشان می دهد که چگونه می توان نتایج و سیاست های مراقبت های بهداشتی را با اتخاذ یک رویکرد تغذیه محور تر بهبود بخشید. از این طریق می‌خواهد منبع ارزشمندی را برای متخصصان تغذیه و مراقبت‌های بهداشتی و همچنین محققان و دانشگاهیان مطالعات تغذیه فراهم کند.

Nutrition and Health یک بررسی سریع اولیه از همه موارد ارسالی را برای تعیین مناسب بودن برای بررسی همتایان خارجی ارائه می دهد. نویسندگان در صورت تمایل می‌توانند با یکی از اعضای هیئت تحریریه با ایده‌های ارسالی احتمالی تماس بگیرند، اگر در مورد تناسب یا عدم تناسب آنها با دامنه یا علایق مجله تردید دارند.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید