تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Obesity Science & Practice


آمریکا
کشور
2055-2238
ISSN
2055-2238
e-ISSN
2016 تا کنون
مدت فعالیت
Wiley-Blackwell
ناشر
onlinelibrary.wiley.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Obesity Science and Practice ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Obesity Science & Practice یک مجله دو ماهنامه است که انتشار سریع تحقیقات اصلی با کیفیت بالا را ارائه می دهد و اطلاعات جدیدی را در زمینه های پزشکی تغذیه بالینی، فارماکولوژی، پزشکی تغذیه، ژنتیک، چربی زایی، اپیدمیولوژی رفتاری، بیوفیزیک و متابولیسم چربی، ورزش ارائه می دهد. و فیزیولوژی انسان، اپیدمیولوژی تغذیه، فنوتیپ، فیزیولوژی سلول های چربی، پیری، علوم اعصاب، مدل های تراریخته، سندرم متابولیک، رفتار تغذیه، چاقی کودکان، و زیست شناسی سلول چربی.

این مجله مقالات مورد علاقه محققان در نقش های دانشگاهی، بالینی، دولتی و صنعتی را منتشر می کند که برای توسعه، آزمایش، و اصلاح رویکردهای جدید پزشکی، رفتاری، رژیم غذایی، دارویی و جراحی برای درمان چاقی کار می کنند. این مجله همچنین مقالاتی را منتشر می کند که مورد علاقه متخصصان درگیر در مدیریت بالینی چاقی و بیماری های مرتبط با آن و همچنین افرادی که فعالانه در پیشگیری از چاقی در سطح محلی، منطقه ای، ملی و بین المللی شرکت دارند، منتشر می کند.

پذیرش مقالات بر اساس اصالت مشاهده یا تحقیق، کیفیت کار توصیف شده، وضوح ارائه، و ارتباط با خوانندگان ما است. ارسال به شرطی در نظر گرفته می شود که نسخه خطی (یا محتوای اصلی آن) به جز چکیده در هر زبان یا قالبی منتشر نشده باشد و قبلاً یا به طور همزمان در جای دیگری برای بررسی چاپی یا الکترونیکی ارسال نشده باشد.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید