تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد تیر ۱۴۰۲
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Ocl-oilseeds And Fats Crops And Lipids


فرانسه
کشور
2272-6977
ISSN
2257-6614
e-ISSN
2013 تا کنون
مدت فعالیت
EDP Sciences
ناشر
www.ocl-journal.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

OCL-Oilseeds and Fats, Crops and Lipids یک مجله علمی کامل با دسترسی آزاد است که به چربی ها، لیپیدها و محصولات روغنی و پروتئینی اختصاص دارد.

OCL کل بخش را پوشش می دهد. مقالات تحقیقاتی و بررسی های منتشر شده به طیفی از موضوعات موضوعی در زراعت، زیست شناسی گیاهی، بیوشیمی، شیمی تحلیلی، شیمی لیپید، و همچنین موضوعات تحقیقاتی متقابل مانند تغذیه، رابطه سلامت-کیفیت- ایمنی مواد غذایی، نوآوری و فرآیندهای صنعتی، اشاره می کنند. محیط زیست و توسعه پایدار، اقتصاد و توسعه اجتماعی.

ویژگی خاص OCL گنجاندن بخش های موضوعی خاص با تمرکز بر یک موضوع موضوعی در میان حوزه های اصلی مجله است. مشارکت کنندگان دعوت شده به این بخش های موضوعی با دقت انتخاب می شوند تا از بیان یک مقطع واقعی از علایق و تخصص اطمینان حاصل شود.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید