نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Ocl-oilseeds And Fats Crops And Lipids
فرانسه | کشور |
2272-6977 | ISSN |
2257-6614 | e-ISSN |
2013 تا کنون | مدت فعالیت |
EDP Sciences | ناشر |
www.ocl-journal.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام OCL - Oilseeds and fats, crops and lipids ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
OCL-Oilseeds and Fats, Crops and Lipids یک مجله علمی کامل با دسترسی آزاد است که به چربی ها، لیپیدها و محصولات روغنی و پروتئینی اختصاص دارد.
OCL کل بخش را پوشش می دهد. مقالات تحقیقاتی و بررسی های منتشر شده به طیفی از موضوعات موضوعی در زراعت، زیست شناسی گیاهی، بیوشیمی، شیمی تحلیلی، شیمی لیپید، و همچنین موضوعات تحقیقاتی متقابل مانند تغذیه، رابطه سلامت-کیفیت- ایمنی مواد غذایی، نوآوری و فرآیندهای صنعتی، اشاره می کنند. محیط زیست و توسعه پایدار، اقتصاد و توسعه اجتماعی.
ویژگی خاص OCL گنجاندن بخش های موضوعی خاص با تمرکز بر یک موضوع موضوعی در میان حوزه های اصلی مجله است. مشارکت کنندگان دعوت شده به این بخش های موضوعی با دقت انتخاب می شوند تا از بیان یک مقطع واقعی از علایق و تخصص اطمینان حاصل شود.