تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Patient Safety In Surgery


انگلستان
کشور
1754-9493
ISSN
1754-9493
e-ISSN
2010 تا کنون
مدت فعالیت
Springer Nature
ناشر
pssjournal.biomedcentral.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

Patient Safety in Surgery یک مجله با دسترسی آزاد است که مقالاتی را در مورد کلیه مسائل مربوط به ایمنی و کیفیت مراقبت از بیمار در جراحی و فوق تخصص های جراحی منتشر می کند.

این مجله یک پلت فرم علمی را برای متخصصان تمام زمینه های جراحی و سایر متخصصان مراقبت های بهداشتی فراهم می کند تا همه جنبه های مربوط به خطاها، عوارض و سایر مسائل ایمنی در مدیریت بیماران تحت اعمال جراحی را گزارش، بحث، بحث و بررسی انتقادی کنند.

عوارض و مرگ و میر در بیماران تحت عمل جراحی ممکن است تا حد زیادی قابل پیشگیری باشد. کلید بهبود مدیریت عوارض جانبی در جراحی، درک علل آنهاست. این خطاهای فردی «ساده» در تکنیک های جراحی و تصمیم گیری بعد از عمل تا خطاهای سیستمی در بیمارستان ها را در بر می گیرد و تا مسائل کلی مراقبت های بهداشتی در سیاست گسترش می یابد.

یک رویکرد مبتنی بر شواهد برای بهبود کیفیت در مراقبت های جراحی باید شامل تجزیه و تحلیل بروز و الگوی عوارض جانبی باشد. این امر به ویژه در مورد تجزیه و تحلیل روش هایی که منجر به یک عارضه جانبی نشده اند، اما دارای پتانسیل قوی هستند، در نتیجه خطر نادیده گرفته شدن یا بی اهمیت بودن این موارد را به جای گزارش و بررسی به عنوان یک عارضه "واقعی" به همراه دارند.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید