تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد دی ۱۴۰۳
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Preventive Nutrition and Food Science


کره جنوبی
کشور
2287-1098
ISSN
2287-8602
e-ISSN
2012 تا کنون
مدت فعالیت
Korean Society of Food Science and Nutrition
ناشر
www.pnfs.or.kr
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
مجله در فهرست مجلات ISI نیست.

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Preventive Nutrition and Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

Preventive Nutrition and Food Science (PNF) مجله ای است که کار علمی اصلی را در مورد تغذیه پیشگیرانه برای پیشگیری از بیماری و ارتقای وضعیت سلامت و علوم غذایی و بیوتکنولوژی مرتبط با آن منتشر می کند. دامنه PNF به ویژه اثرات پیشگیرانه مواد مغذی و اجزای غذا بر توسعه بیماری های مزمن و اصلاح زیست فعالی آنها با پردازش مواد غذایی را پوشش می دهد.

این مجله حوزه بیوشیمی تغذیه، تغذیه مولکولی، غذاهای کاربردی، مواد مغذی، ترکیبات زیست فعال طبیعی در زمینه تغذیه پیشگیرانه، و همچنین زیست فعالی و ایمنی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی و غیره و سایر جنبه های مرتبط را پوشش خواهد داد. بررسی مواد مغذی و اجزای غذایی در پیشگیری از بیماری و ارتقای سلامت

مقالات چنین موضوعاتی را پوشش خواهند داد:
- بیوشیمی تغذیه و تغذیه مولکولی برای پیشگیری از بیماری -
غذاهای کاربردی و مواد مغذی -
ترکیبات زیست فعال طبیعی -
زیست فعالی مواد مغذی و مواد غذایی - اثرات تغذیه ای و پزشکی مواد مغذی و اجزای غذا.
-بیوشیمی تغذیه و مواد غذایی - جداسازی و تجزیه و تحلیل مواد غذایی فعال زیستی و بررسی ترکیبات زیستی تغذیه ای یا عملکرد مواد غذایی.
- ارزیابی اجزای مغذی و ایمنی مواد غذایی - خطر / فایده برای عملکرد مواد مغذی و اجزای غذا. جنبه های ایمنی مواد غذایی
-میکروبیولوژی مواد غذایی - فساد مواد غذایی، عوامل بیماریزای غذایی، رویکردهای شیمیایی و فیزیکی با غذاهای تخمیر شده و فرآیندهای میکروبی جدید.
- سایر موضوعات مرتبط برای تغذیه پیشگیرانه و بیوتکنولوژی غذایی مرتبط با پیشگیری از بیماری برای ارتقای سلامت.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید