نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Preventive Nutrition and Food Science
کره جنوبی | کشور |
2287-1098 | ISSN |
2287-8602 | e-ISSN |
2012 تا کنون | مدت فعالیت |
Korean Society of Food Science and Nutrition | ناشر |
www.pnfs.or.kr | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Preventive Nutrition and Food Science ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q2 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
Preventive Nutrition and Food Science (PNF) مجله ای است که کار علمی اصلی را در مورد تغذیه پیشگیرانه برای پیشگیری از بیماری و ارتقای وضعیت سلامت و علوم غذایی و بیوتکنولوژی مرتبط با آن منتشر می کند. دامنه PNF به ویژه اثرات پیشگیرانه مواد مغذی و اجزای غذا بر توسعه بیماری های مزمن و اصلاح زیست فعالی آنها با پردازش مواد غذایی را پوشش می دهد.
این مجله حوزه بیوشیمی تغذیه، تغذیه مولکولی، غذاهای کاربردی، مواد مغذی، ترکیبات زیست فعال طبیعی در زمینه تغذیه پیشگیرانه، و همچنین زیست فعالی و ایمنی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، بسته بندی مواد غذایی و غیره و سایر جنبه های مرتبط را پوشش خواهد داد. بررسی مواد مغذی و اجزای غذایی در پیشگیری از بیماری و ارتقای سلامت
مقالات چنین موضوعاتی را پوشش خواهند داد:
- بیوشیمی تغذیه و تغذیه مولکولی برای پیشگیری از بیماری -
غذاهای کاربردی و مواد مغذی -
ترکیبات زیست فعال طبیعی -
زیست فعالی مواد مغذی و مواد غذایی - اثرات تغذیه ای و پزشکی مواد مغذی و اجزای غذا.
-بیوشیمی تغذیه و مواد غذایی - جداسازی و تجزیه و تحلیل مواد غذایی فعال زیستی و بررسی ترکیبات زیستی تغذیه ای یا عملکرد مواد غذایی.
- ارزیابی اجزای مغذی و ایمنی مواد غذایی - خطر / فایده برای عملکرد مواد مغذی و اجزای غذا. جنبه های ایمنی مواد غذایی
-میکروبیولوژی مواد غذایی - فساد مواد غذایی، عوامل بیماریزای غذایی، رویکردهای شیمیایی و فیزیکی با غذاهای تخمیر شده و فرآیندهای میکروبی جدید.
- سایر موضوعات مرتبط برای تغذیه پیشگیرانه و بیوتکنولوژی غذایی مرتبط با پیشگیری از بیماری برای ارتقای سلامت.