تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Prikladnaya Diskretnaya Matematika


روسیه
کشور
2071-0410
ISSN
2311-2263
e-ISSN
2016 تا کنون
مدت فعالیت
Tomsk State University
ناشر
journals.tsu.ru
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله علمی Prikladnaya Diskretnaya Matematika از سال 2008 منتشر شده است. این مجله توسط سرویس کنترل فدرال در حوزه ارتباطات و رسانه های جمعی (ثبت گواهی PI № FS 77-33762 در 16 اکتبر 2008) به ثبت رسیده است. Prikladnaya Diskretnaya Matematika برای پوشش در محصولات و خدمات Clarivate Analytics انتخاب شده است. این فهرست در SCOPUS و WoS Core Collection (Emerging Sources Citation Index) نمایه و چکیده شده است.

مجله یک فصلنامه است. کلیه مقالاتی که قرار است در آن منتشر شود الزاماً توسط یک یا دو متخصص تأیید می شود. انتشار در مجله رایگان است و ممکن است به زبان روسی یا انگلیسی باشد.

موضوعات مجله به شرح زیر است:

1. مبانی نظری ریاضیات گسسته کاربردی - ساختارهای جبری، توابع گسسته، تجزیه و تحلیل ترکیبی، نظریه اعداد، منطق ریاضی، نظریه اطلاعات، سیستم های معادلات بر روی میدان های محدود و حلقه ها.

2. روش های ریاضی در رمزنگاری - سنتز سیستم های رمزنگاری، روش های تحلیل رمز، مولدهای شبه تصادفی، ارزیابی امنیت سیستم رمزنگاری، پروتکل های رمزنگاری، روش های ریاضی در رمزنگاری کوانتومی.

3. روش های ریاضی در steganography - سنتز سیستم های steganosystems، روش هایی برای steganoanalysis، ارزیابی امنیت Steganosystem.

4. مبانی ریاضی امنیت کامپیوتر – مدل های ریاضی برای امنیت سیستم های کامپیوتری، روش های ریاضی برای تجزیه و تحلیل امنیت سیستم های کامپیوتری، روش های ریاضی برای سنتز سیستم های کامپیوتری محافظت شده؛[...]

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید