تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله ژانویه ۲۰۲۲
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۵
ISI فوریه ۲۰۲۵
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals دسامبر ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم اسفند ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد تیر ۱۴۰۲
مجلات دارای زمان داوری دسامبر ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش دسامبر ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله مارس ۲۰۲۵
آمار دانلود مقالات هر مجله دسامبر ۲۰۲۴

Revista Chilena De Nutricion


شیلی
کشور
0717-7518
ISSN
0717-7518
e-ISSN
1981 تا 1983 و 2006 تا کنون
مدت فعالیت
Sociedad Chilena de Nutricion, Bromatologia, Toxicologia
ناشر
www.sochinut.cl
سایت مجله
مشخصات ثبت شده این مجله در پایگاه Scopus با پایگاه ISI متفاوت است.
0716-1549
(ثبت شده در اسکوپوس) p-ISSN
0717-7518
(ثبت شده در اسکوپوس) e-ISSN

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Revista Chilena de Nutricion ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله تغذیه شیلی (RCHNUT) ارگان رسمی انجمن تغذیه، بروماتولوژی و سم شناسی شیلی است. اهداف اساسی آن عبارتند از:

یکی
بدنه بیان تحقیقاتی در زمینه تغذیه و علوم مرتبط باشد که در سطح ملی و بین المللی انجام می شود.
دو
تحریک تحقیقات علمی در این زمینه ها از طریق فراهم کردن ابزاری برای انتشار برای طرح و بحث در مورد موضوعات خاص آنها و همچنین تسهیل تبادل اطلاعات بین گروه های مختلف محققان.
3.
ارگانی برای انتشار فعالیت های ملی و بین المللی مرتبط با تغذیه.
4. تشویق به آموزش تخصصی و حرفه ای در غذا و تغذیه با توجه به پیشرفت های علمی و فناوری. صفحات آن نسخه های خطی را به زبان های اسپانیایی و انگلیسی و در هر یک از دسته های زیر می پذیرد: الف) مقالات پژوهشی (اصل). ب) ارتقاء موارد. ج) آزمون ها؛ د) موارد بالینی، ه) نامه به سردبیر. و) استانداردهای فنی.
مسئولیت ایده ها، نظرات و نتیجه گیری های بیان شده در مقالات تنها بر عهده نویسندگان است.

6 بار در سال در ماه های مارس، ژوئن، سپتامبر و دسامبر منتشر می شود.

گاه به گاه ضمیمه هایی درباره موضوعات خاص یا خلاصه کنفرانس منتشر می شود.

برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید