نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
ISI | فوریه ۲۰۲۵ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | دسامبر ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | اسفند ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | تیر ۱۴۰۲ |
مجلات دارای زمان داوری | دسامبر ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | دسامبر ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
آمار دانلود مقالات هر مجله | دسامبر ۲۰۲۴ |
Revista Chilena De Nutricion
شیلی | کشور |
0717-7518 | ISSN |
0717-7518 | e-ISSN |
1981 تا 1983 و 2006 تا کنون | مدت فعالیت |
Sociedad Chilena de Nutricion, Bromatologia, Toxicologia | ناشر |
www.sochinut.cl | سایت مجله |
مشخصات ثبت شده این مجله در پایگاه Scopus با پایگاه ISI متفاوت است. | |
0716-1549 | (ثبت شده در اسکوپوس) p-ISSN |
0717-7518 | (ثبت شده در اسکوپوس) e-ISSN |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Revista Chilena de Nutricion ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله تغذیه شیلی (RCHNUT) ارگان رسمی انجمن تغذیه، بروماتولوژی و سم شناسی شیلی است. اهداف اساسی آن عبارتند از:
یکی
بدنه بیان تحقیقاتی در زمینه تغذیه و علوم مرتبط باشد که در سطح ملی و بین المللی انجام می شود.
دو
تحریک تحقیقات علمی در این زمینه ها از طریق فراهم کردن ابزاری برای انتشار برای طرح و بحث در مورد موضوعات خاص آنها و همچنین تسهیل تبادل اطلاعات بین گروه های مختلف محققان.
3.
ارگانی برای انتشار فعالیت های ملی و بین المللی مرتبط با تغذیه.
4. تشویق به آموزش تخصصی و حرفه ای در غذا و تغذیه با توجه به پیشرفت های علمی و فناوری. صفحات آن نسخه های خطی را به زبان های اسپانیایی و انگلیسی و در هر یک از دسته های زیر می پذیرد: الف) مقالات پژوهشی (اصل). ب) ارتقاء موارد. ج) آزمون ها؛ د) موارد بالینی، ه) نامه به سردبیر. و) استانداردهای فنی.
مسئولیت ایده ها، نظرات و نتیجه گیری های بیان شده در مقالات تنها بر عهده نویسندگان است.
6 بار در سال در ماه های مارس، ژوئن، سپتامبر و دسامبر منتشر می شود.
گاه به گاه ضمیمه هایی درباره موضوعات خاص یا خلاصه کنفرانس منتشر می شود.