نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
ISI | مارس ۲۰۲۳ |
SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۲ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
نمایه | آخرین بروز رسانی |
---|---|
Scopus | ژانویه ۲۰۲۴ |
ISI | نوامبر ۲۰۲۴ |
SCImago | می ۲۰۲۴ |
ISI Open Access Journals | مارس ۲۰۲۴ |
لیست سیاه وزارت علوم | آذر ۱۴۰۳ |
لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
لیست سیاه دانشگاه آزاد | آذر ۱۴۰۱ |
مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۴ |
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۴ |
فراخوانهای مقاله | فوریه ۲۰۲۴ |
Revista Espanola De Nutricion Humana Y Dietetica
اسپانیا | کشور |
2173-1292 | ISSN |
2174-5145 | e-ISSN |
2011 تا کنون | مدت فعالیت |
Elsevier | ناشر |
www.renhyd.org | سایت مجله |
این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Revista Espanola de Nutricion Humana y Dietetica ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله اسپانیایی تغذیه و رژیم غذایی انسان (REVISTA ESPAÑOLA DE NUTRICIÓN HUMANA Y DIETÉTICA) مجله علمی رسمی انجمن متخصصان تغذیه و تغذیه اسپانیایی (Asociación Española de Dietistas-Nutricionistas-AEDN) است. هدف اصلی آن این است که مجله پیشرو در زمینه تغذیه و رژیم غذایی انسان باشد. مقالات علمی را منتشر می کند که به صورت ناشناس توسط متخصصین این موضوع بررسی شده است (نظیر همتا). این مجله سه ماهه مقالات پژوهشی و مروری در مورد تغذیه بالینی و بیمارستانی، رژیم غذایی کاربردی و رژیم درمانی، تغذیه جامعه و سلامت عمومی، تغذیه پایه و کاربردی، غذا و آموزش بهداشت، گروهی، پذیرایی اجتماعی و تجاری، فناوری آشپزی و غذا، علوم غذایی، سم شناسی و ایمنی مواد غذایی، فرهنگ غذایی، جامعه شناسی و مردم شناسی غذا خوردن، همکاری های بشردوستانه، در واقع در تمام زمینه های تغذیه و رژیم غذایی انسان.