تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Revista Espanola De Nutricion Humana Y Dietetica


اسپانیا
کشور
2173-1292
ISSN
2174-5145
e-ISSN
2011 تا کنون
مدت فعالیت
Elsevier
ناشر
www.renhyd.org
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله اسپانیایی تغذیه و رژیم غذایی انسان (REVISTA ESPAÑOLA DE NUTRICIÓN HUMANA Y DIETÉTICA) مجله علمی رسمی انجمن متخصصان تغذیه و تغذیه اسپانیایی (Asociación Española de Dietistas-Nutricionistas-AEDN) است. هدف اصلی آن این است که مجله پیشرو در زمینه تغذیه و رژیم غذایی انسان باشد. مقالات علمی را منتشر می کند که به صورت ناشناس توسط متخصصین این موضوع بررسی شده است (نظیر همتا). این مجله سه ماهه مقالات پژوهشی و مروری در مورد تغذیه بالینی و بیمارستانی، رژیم غذایی کاربردی و رژیم درمانی، تغذیه جامعه و سلامت عمومی، تغذیه پایه و کاربردی، غذا و آموزش بهداشت، گروهی، پذیرایی اجتماعی و تجاری، فناوری آشپزی و غذا، علوم غذایی، سم شناسی و ایمنی مواد غذایی، فرهنگ غذایی، جامعه شناسی و مردم شناسی غذا خوردن، همکاری های بشردوستانه، در واقع در تمام زمینه های تغذیه و رژیم غذایی انسان.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید