| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۲ |
| ISI | آگوست ۲۰۲۳ |
| SCImago | ژانویه ۲۰۲۰ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | شهریور ۱۴۰۲ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | بهمن ۱۳۹۹ |
| مجلات دارای زمان داوری | ژانویه ۲۰۲۲ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | ژانویه ۲۰۲۲ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | ژانویه ۲۰۲۲ |
| نمایه | آخرین بروز رسانی |
|---|---|
| Scopus | فوریه ۲۰۲۵ |
| ISI | سپتامبر ۲۰۲۵ |
| SCImago | می ۲۰۲۵ |
| ISI Open Access Journals | می ۲۰۲۵ |
| لیست سیاه وزارت علوم | شهریور ۱۴۰۴ |
| لیست سیاه وزارت بهداشت | فروردین ۱۴۰۳ |
| لیست سیاه دانشگاه آزاد | دی ۱۴۰۳ |
| مجلات دارای زمان داوری | می ۲۰۲۵ |
| مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش | می ۲۰۲۵ |
| فراخوانهای مقاله | مارس ۲۰۲۵ |
| آمار دانلود مقالات هر مجله | می ۲۰۲۵ |
Revista Espanola De Nutricion Humana Y Dietetica
| اسپانیا | کشور |
| 2173-1292 | ISSN |
| 2174-5145 | e-ISSN |
| 2011 تا کنون | مدت فعالیت |
| Elsevier | ناشر |
| www.renhyd.org | سایت مجله |
ISI
Scopus این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام Revista Espanola de Nutricion Humana y Dietetica ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:
SCImago بر اساس دسته بندی این بنیاد این مجله در دسته Q4 قرار دارد
رشته تخصصی و رتبه مجله در آن رشته:
مجله اسپانیایی تغذیه و رژیم غذایی انسان (REVISTA ESPAÑOLA DE NUTRICIÓN HUMANA Y DIETÉTICA) مجله علمی رسمی انجمن متخصصان تغذیه و تغذیه اسپانیایی (Asociación Española de Dietistas-Nutricionistas-AEDN) است. هدف اصلی آن این است که مجله پیشرو در زمینه تغذیه و رژیم غذایی انسان باشد. مقالات علمی را منتشر می کند که به صورت ناشناس توسط متخصصین این موضوع بررسی شده است (نظیر همتا). این مجله سه ماهه مقالات پژوهشی و مروری در مورد تغذیه بالینی و بیمارستانی، رژیم غذایی کاربردی و رژیم درمانی، تغذیه جامعه و سلامت عمومی، تغذیه پایه و کاربردی، غذا و آموزش بهداشت، گروهی، پذیرایی اجتماعی و تجاری، فناوری آشپزی و غذا، علوم غذایی، سم شناسی و ایمنی مواد غذایی، فرهنگ غذایی، جامعه شناسی و مردم شناسی غذا خوردن، همکاری های بشردوستانه، در واقع در تمام زمینه های تغذیه و رژیم غذایی انسان.