تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI آپریل ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

Slovene-international Journal Of Slavic Studies


روسیه
کشور
2304-0785
ISSN
2305-6754
e-ISSN
2016 تا کنون
مدت فعالیت
Institute for Slavic Studies of the Russian Academy of Sciences
ناشر
slovene.ru
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

اهداف مجله

مجله Slověne = Словѣне یک نشریه ادواری است که بر زمینه های هنر و علوم انسانی تمرکز دارد. مطابق با استانداردهای نشریات علوم انسانی با هدف توسعه سنت های زبانی ملی در زمینه فرهنگی و آکادمیک گسترده، مجله Slověne = Словѣне چند زبانه اما با تمرکز بر مقالات به زبان انگلیسی است.

مجله Slověne = Словѣне برای تبادل اطلاعات بین دانشمندان روسی و دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی پیشرو در سراسر جهان و برای ادغام حرفه ای بیشتر آنها در جامعه دانشگاهی بین المللی از طریق تمرکز مشترک بر مطالعات اسلاو در نظر گرفته شده است. مخاطبان مجله، فیلولوژیست ها و دانشمندان اسلاو در رشته های مرتبط (مورخین، مردم شناسان فرهنگی، جامعه شناسان، متخصصان مطالعات تطبیقی ​​و دینی و غیره) و رشته های مرتبط (بیزانسی ها، آلمانی ها، هبرالیست ها، ترک شناسان، فینو اوگریست ها و غیره) هستند. ).

این نشریه دارای ویژگی میان رشته‌ای بارز است و مقالاتی از گسترده‌ترین طیف زبان‌شناختی، زبان‌شناختی، و تاریخی-فرهنگی منتشر می‌کند: مطالعاتی در زمینه گونه‌شناسی زبان‌شناسی، عمل‌زبان‌شناسی، زبان‌شناسی کامپیوتری و کاربردی، ریشه‌شناسی، علم‌شناسی، کتیبه‌نویسی، زبان‌شناسی قومی، گویش‌شناسی، زیست‌شناسی، فولکلوریکی وجود دارد. مطالعات، تاریخ علم، دیرینه‌اسلاویسم، تاریخ ادبیات اسلاو، اسلاوها در زمینه زبان‌های خارجی، زبان‌ها و گویش‌های غیراسلاوی در بافت اسلاوی، و زبان‌شناسی تاریخی.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید