تفاوت تاریخ بروزرسانی در صورت داشتن اشتراک

نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus فوریه ۲۰۲۲
ISI مارس ۲۰۲۳
SCImago ژانویه ۲۰۲۰
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۲
لیست سیاه دانشگاه آزاد بهمن ۱۳۹۹
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۲
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۲
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴
نمایه آخرین بروز رسانی
Scopus ژانویه ۲۰۲۴
ISI نوامبر ۲۰۲۴
SCImago می ۲۰۲۴
ISI Open Access Journals مارس ۲۰۲۴
لیست سیاه وزارت علوم آذر ۱۴۰۳
لیست سیاه وزارت بهداشت فروردین ۱۴۰۳
لیست سیاه دانشگاه آزاد آذر ۱۴۰۱
مجلات دارای زمان داوری ژانویه ۲۰۲۴
مجلات درجه بندی شده از نظر سختی پذیرش ژانویه ۲۰۲۴
فراخوانهای مقاله فوریه ۲۰۲۴

South African Journal Of Clinical Nutrition



South African Journal Of Clinical Nutrition

انگلستان
کشور
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم اولیه)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
زمان داوری مقاله(تصمیم نهایی)
اشتراک نقره ای تهیه کنید
امکان پذیرش مقاله
1607-0658
ISSN
2221-1268
e-ISSN
2001 تا کنون
مدت فعالیت
Taylor & Francis
ناشر
www.tandfonline.com
سایت مجله

ISI

آخرین بروز رسانی مارس ۲۰۲۳
این مجله در فهرست مجلات ISI وجود دارد و در نمایه استنادی ESCI ثبت شده است ورود به این نمایه به این معنی است که از نظر بررسی کنندگان، مجله مذکور فاقد شروط لازم از نظر تاثیرگذاری است. برای اطلاعات بیشتر در این خصوص مطالعه مقاله بررسی تفاوت میان نمایه های ESCI و SCIE توصیه می شود. این مجله در لیست سالانه JCR ذکر شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته تخصصی زیر قرار دارند:

Scopus

آخرین بروز رسانی فوریه ۲۰۲۲

این مجله در فهرست مجلات Scopus قرار دارد و با نام South African Journal of Clinical Nutrition ثبت شده است. بر اساس تقسیم بندی این بنیاد مقالات چاپ شده در این مجله در رشته های تخصصی زیر قرار دارند:

رتبه مجله در رشته تخصصی در پایین جدول بخش سایمگو نشان داده شده است.

اهداف مجله

مجله تغذیه بالینی آفریقای جنوبی (SAJCN) مقالاتی را از تمام زمینه های اساسی و کاربردی رژیم غذایی و تغذیه انسان، از جمله تغذیه بالینی، تغذیه بهداشت عمومی، علوم غذایی، سیاست غذایی، مدیریت خدمات غذایی و خط مشی تغذیه می پذیرد. مجله تفسیر گسترده ای از رشته تغذیه دارد. مجله تشخیص می دهد که عوامل زیادی وجود دارد که وضعیت تغذیه را تعیین می کند که باید موضوع تحقیقات علمی باشد و در مجله گزارش شود. این مجله به دنبال خدمت به خوانندگان گسترده و ارائه اطلاعاتی است که برای جامعه علمی، جامعه دانشگاهی، سهامداران دولتی و غیردولتی در زمینه تغذیه، سیاست گذاران و صنعت مفید باشد. این مجله مقالاتی را از همه محققان در زمینه رژیم غذایی، غذا، تغذیه و زمینه های مرتبط تشویق می کند. به ویژه، پژوهشگران جوان تشویق و حمایت خواهند شد تا کارهای تحقیقاتی خود را برای انتشار ارسال کنند. اگرچه مجله در آفریقای جنوبی مستقر است و به طور فعال مقالات سایر کشورهای آفریقایی را تشویق می کند تا به عنوان یک انجمن برای بحث در مورد مسائل تغذیه آفریقا عمل کنند. مجله متعهد به استانداردهای بالای علمی، حرفه ای و اخلاقی است. مجله نامه هایی را برای انتشار می پذیرد که مربوط به مجله باشد. این ژورنال یک انجمن برای انتشار چکیده های کنگره، مکمل ها، ارتباطات کوتاه و بیانیه های خط مشی همراه با مقالات پشتیبانی فنی آنها فراهم می کند. نظرات بیان شده در مجله نظرات نویسندگان است و لزوماً نظرات هیئت تحریریه نیست. مجله توسط سردبیر و هیئت تحریریه با مسئولیت های زیر اداره می شود:   حفظ استانداردهای علمی مقالات منتشر شده و انتصاب یک پنل بررسی از کارشناسان برای فرآیند بررسی همتایان. حفظ استانداردهای اخلاقی مقالات منتشر شده تشویق و حمایت از نویسندگان ارتقاء از خوانندگان اطمینان از انتشار مقالات منتشر شده     فرآیند بررسی همتایان همه نسخه‌های خطی در معرض بررسی کورکورانه همتایان قرار خواهند گرفت و تصمیم سردبیر نهایی خواهد بود. مقالاتی که برای بررسی توسط ویراستار ارسال می‌شوند، نباید قبلاً، چه به طور کلی یا جزئی، منتشر شده باشند، یا در حال حاضر به ناشر دیگری ارسال نشده باشند. ویراستار این حق را برای خود محفوظ می دارد که مطالبی را که برای انتشار پذیرفته شده است، سبک و کوتاه کند. نسخه‌های خطی پذیرفته‌شده کپی ویرایش می‌شوند و شواهد گالری برای تأیید برای نویسنده ارسال می‌شود. نظرات بیان شده در مجله نباید به عنوان نمایانگر سیاست های SAJCN، انجمن رژیم غذایی در آفریقای جنوبی، انجمن تغذیه آفریقای جنوبی، انجمن تغذیه داخلی و داخلی آفریقای جنوبی یا NISC (Pty) Ltd.   انتشارات مقاله تلقی شود. هزینه ها برای پشتیبانی از انتشار کامل دسترسی آزاد، SAJCN هزینه انتشار مقاله (APC) را برای مقالات پذیرفته شده برای انتشار اعمال می کند. استاندارد APC برای مجله تغذیه بالینی آفریقای جنوبی عبارت است از:   نویسندگان از کشورهای جنوب صحرای آفریقا:  ZAR12 000 نویسندگان از بقیه جهان: 1 500 دلار آمریکا   مالیات بر ارزش افزوده در صورت لزوم اضافه می شود. APC پس از پذیرش مقاله اخذ می شود و قبل از انتشار باید پرداخت شود. مشارکت‌هایی در مجله که توسط همتایان بررسی نمی‌شوند، از جمله سرمقاله‌ها، سرمقاله‌های مهمان، گزارش‌های موردی، بررسی کتاب‌ها و گزارش‌های کنفرانس، APC را جذب نمی‌کنند. نویسندگانی که از حمایت سازمانی یا تحقیقاتی دیگر بهره نمی برند و در نتیجه قادر به پرداخت APC نیستند، می توانند برای چشم پوشی از بخشی یا تمام APC از سردبیر درخواست کنند. کلیه مقالات به صورت رایگان و دائمی از طریق انتشارات دسترسی آزاد طلا به صورت آنلاین در دسترس قرار خواهند گرفت. برای اطلاعات در مورد نحوه ارسال مقاله خود، دستورالعمل های نویسندگان را بخوانید.


برای فرستادن دیدگاه باید وارد شوید